2022 Kausikortit nyt myynnissä – Hyödynnä Tammikuun tarjous!

Uusi vuosi 2022 on täällä ja nyt myös Tahkon miesten ensi kesän kausikortit ovat myynnissä. Uuden vuoden kunniaksi kortit ovat -20€ alennuksessa tammikuun ajan. Uusi vuosi tarkoittaa myös sitä, että Tahkon kausikortit sekä otteluliput myy jatkossa Lippu.fi

Tahkon kausikortilla saat sisäänpääsyn 15 runkosarjan kotiotteluun sekä syksyn mahdollisiin pudotuspeleihin. Tahkon pelit alkavat 13. toukokuuta. Katso koko otteluohjelma täältä. Kausikortteja myydään kahdessa kategoriassa. Ohessa kausikorttien hinnat tammikuun tarjouksella.

Aikuiset: 130€ (norm. 150€)

Eläkeläiset / Opiskelijat / Nuoret 12-17v: 100€ (norm. 120€)

(Alle 12v pääsevät ilmaiseksi Tahkon kotiotteluihin.)

HUOM! Tilauksen yhteydessä saama lippu toimii tilausvahvistuksena. Varsinainen muovinen kausikortti toimitetaan erikseen lähempänä kauden alkua. Kausikorttien eri maksutavat näet täältä. Kausikortin hintaan lisätään Lippu.fiin postituskulut (8,90€).

Jos haluat ostaa kausikortin arvoseteleillä (esim. Edenred, Smartum), ostaminen tapahtuu Lippu.fiin täyden palvelun myyntipisteissä. Myyntipisteiden eri maksutavat vaihtelevat paikoittain. Katso täältä lähin myyntipisteesi ja sen maksutavat. Verkkokaupassa arvosetelimaksaminen ei ole mahdollista.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko