2023 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT – HYÖDYNNÄ LOPPUVUODEN TARJOUS!

Vuosi 2023 lähenee kovaa vauhtia ja Tahkon miesten kausikortit ovat nyt myynnissä. Loppuvuoden ajan kortit saatavilla erikoishintaan! Viime vuoden tapaan Tahkon kausikortit sekä otteluliput myy Lippu.fi

Tahkon kausikortilla saat sisäänpääsyn 14 runkosarjan otteluun. Kausikortteja myydään kahdessa eri kategoriassa ja ohessa loppuvuoden tarjoushinnat.

Aikuiset: 120€ (norm. 150€)

Eläkeläiset / Opiskelijat: 100€ (norm. 120€)

(Alle 15v pääsevät ilmaiseksi Tahkon kotiotteluihin. 16-17v pääsevät opiskelijan hinnalla).

Tahko haluaa mahdollistaa kaikkien lasten ja nuorten pääsyn kotiotteluihin, joten ilmaislipun rajaa nostettiin 12 ikävuodesta 15 ikävuoteen.

HUOM! Tilauksen yhteydessä saamasi lippu toimii tilausvahvistuksena. Varsinainen muovinen kortti toimitetaan erikseen lähempänä kauden alkua. Kausikorttien eri maksutavat löydät täältä. Kausikortin hintaan lisätään Lippu.fi:n postikulut.

Kausikorttiostoksille pääset tästä!

Jos haluat ostaa kausikortin arvoseteleillä (esim. Edenred, Smartum), ostaminen tapahtuu Lippu.fiin täyden palvelun myyntipisteissä. Myyntipisteiden eri maksutavat vaihtelevat paikoittain. Katso täältä lähin myyntipisteesi ja sen maksutavat. Lippu.fi verkkokaupassa arvosetelimaksaminen ei ole mahdollista.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko