Kausi 2021 pakettiin

Katso palkitut ja fiilikset

Videovalmennus on yleistynyt pesäpallossa viime vuosina ja myös Hyvinkään Tahko on hakenut vahvistusta tälle osa-alueelle Tahkon valmennustiimiin tulevalle kaudelle videovalmentajaksi tulee mukaan Mikael Hasu.
Iiris Kiljunen (s. 2003) on kirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen Hyvinkään Tahkoon. Janakkalan Janan kasvatti teki Superpesis-debyyttinsä menneellä kaudella ja pelasi Leidien paidassa neljä ottelua lyöden ja tuoden niissä yhden juoksun. Kärkilyöntejä otteluissa kertyi yhteensä kahdeksan.

Hyvinkään Tahko ry:n syyskokous

Hyvinkään tahko

Hyvinkään Tahko ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään perjantaina 1.10.2021 klo 17:00 Pihkalan pesäpallostadionin VIP-tilassa. Kokouksessa käydään läpi paikan päällä jaettavan esityslistan mukaiset asiat. Lämpimästi tervetuloa!

Hyvinkään 66. Itä-länsi

Lauantaina 25.9.2021 pelattiin jo seuran 66. Hyvinkään Itä-Länsi, jossa kentällä vilisi niin entisiä, nykyisiä kuin tuleviakin pesäpallotähtiä.

Fanituotteet

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko