Ensi kesän Superpesiskausi starttaa jälleen Fuengirolasta

Superpesiskausi 2023 laitetaan käyntiin Aurinkorannikolta, Fuengirolassa 22.‒23.4.2023. Otteluissa vastakkain asettuvat miesten puolelta Imatran Pallo-Veikot ja Hyvinkään Tahko. Naisten otteluparina nähdään Lapuan Virkiä ja Joensuun Maila. 

Tahkolaisia varmasti eniten kiinnostaa sunnuntaina 23.4. pelattava miesten ottelu, jossa pelaavat Imatran Pallo-Veikot ja Hyvinkään Tahko. Naisten ottelu Lapuan Virkiä – Joensuun Maila pelataan lauantaina 22.4. Molemmat ottelut alkavat paikallista aikaa kello 13.

Aurinkorannikolla eli Costa del Solin alueella asuu talvisin jopa 30 000 suomalaista. Alun perin Fugepesiksen ajatuksena on ollut, että huippupesäpalloa pääsevät seuraamaan myös Espanjassa asuvat suomalaiset, mutta Aurinkorannikolla asuvien lisäksi otteluihin toivotaan mukaan runsaasti myös faneja Suomesta. 

Fugepesis-tapahtuman ottelut ovat virallisia Superpesiksen sarjapelejä. Ottelut pelataan Elolan stadionilla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pesäpalloliitto, Imatran Pallo-Veikot ja Saarikoski Travels.

Yksittäiset otteluliput tulevat myyntiin myöhemmin IPV:n verkkokauppaan ja Aurinkorannikon myyntipisteisiin sekä ottelupäivinä myös portille. Liput miesten otteluun maksavat 15 euroa, naisten otteluun on vapaa pääsy. 

Fugepesis on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 2017. Koronapandemian takia otteluiden järjestämisessä jouduttiin pitämään kaksi välivuotta, vuodet 2020 ja 2021. Keväällä 2022 ottelut keräsivät paikalle noin 2 500 katsojaa, ja nyt mennään taas!

Keltainen sopii hyvin Fuengirolan aurinkoon, joten Tahko-paitaa päälle ja kannustamaan omat voittoon!

Lue koko tiedote Pesäpalloliiton sivuilta