Esittelyssä videovalmentaja Mikael Hasu – Tahko 2022

Videovalmennus on yleistynyt pesäpallossa viime vuosina ja nyt myös Tahko on hakenut vahvistusta tälle osa-alueelle

Tahkon valmennustiimiin tulevalle kaudelle videovalmentajaksi liittyy mukaan Mikael Hasu, joka vastuualueena on pelien aikana tilanteiden analysointi sekä vastustajien ennakointi. 24 -vuotias Hasu on itse Tahkon kasvatteja sekä hän toiminut jo neljänä kautena Tahkon juniorijoukkueiden valmentajana. Hän kertoo lähtevänsä pestiin motivoituneena:

“On motivoivaa päästä kehittämään ja laajentamaan omaa osaamistaan pesiksen huipputasolla ja antamaan oman panoksensa Tahkon superpesisjoukkueelle.

“Talvella rooliini kuuluu suurimmaksi osin muun valmennuksen avustaminen treeneissä. Osallistun myös leireille ja harkkapeleihin. Kesällä toimin videovalmentajana ja autan pelaajia pelin aikana esimerkiksi analysoimalla edellisen ulko- tai sisävuoron ratkaisupaikat.”

“Tavoitteena on, että pystyn kehittämään ja auttamaan joukkuetta asioissa, joihin pelinjohdolla tai pelaajilla ei muuten olisi aikaa pelin aikana tai sen ulkopuolella. Uskon, että pystyn täten tarjoamaan jotain uutta Tahkon superpesisjoukkueelle.”

”Homma on nyt hyvin lähtenyt käyntiin tutustumalla pelaajiin ja muuhun joukkueeseen. Treeneissä on ollut hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininki.”

Ykköspelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki näkee Hasun erinomaisena lisäyksenä Tahkon joukkueeseen:

“Hasu on erittäin fiksu nuori valmentaja, joka on ollut jo pitkään Tahkon junioripuolella mukana. Hän omaa tahtotilaa kehittyä ja ottaa nyt myös valmentajana askeleita eteenpäin.”

“Minulle hän toimii sellaisina lisäsilminä ja lisäkäsinä. Tuottaa sellaista yksityiskohtaista tietoa pelien aikana ja pelien välissä. Kokonaisuudessaan erittäin tärkeä lisä ja uskon, että hänestä tulee olemaan paljon iloa meille.”

Tahko aloittaa talvikauden ottelut tammikuun 8.-9. päivä pelaamalla kahdesti Joensuun Mailaa vastaan Joensuu areenassa.

Tahkon talvikauden ottelut:

  • La 8.1. JoMa – Tahko, klo 19:00, Harjoitusottelu, Joensuu areena
  • Su 9.1. JoMa – Tahko, klo 14:00, Harjoitusottelu, Joensuu areena
  • La 15.1. Manse – Tahko, klo 16:30, Harjoitusottelu, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  • La 29.1. Tahko – Kama, klo 16.30, Halli-SM, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  • La 5.3. Tahko – Manse, klo 16.30, Halli-SM, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Nappaa Tahkon fanituotetta pukinkonttiin – verkkokauppaan tästä

Kauden 2022 kausikortit tulevat myyntiin tammikuussa myyntivälittäjän vaihtumisen vuoksi.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko