Farmiyhteistyö Janan kanssa jatkuu

Hyvinkään Tahko ja Janakkalan Jana jatkavat farmiyhteistyötään myös kaudella 2022! Yhteistyö mahdollistaa sopimukseen kirjattujen pelaajien siirtymisen Tahkon Leidien Superpesis-joukkueen ja Janakkalan Janan Ykköspesis-joukkueen välillä. Sopimuksen myötä pesäpalloyhteistyö alueella säilyy vahvana ja yksittäisille urheilijoille pystytään takaamaan mahdollisimman laadukas polku kohti huippua. Tahkolla on ringissään 15 sopimuspelaajaa, joista osa pääsee näin vahvistamaan Janan joukkuetta ja saamaan isoa pelillistä vastuuta Ykköspesiksessä.

”Yhteistyö Janan kanssa on ollut molemmin puolin toimivaa ja halusimme Tahkossa ehdottomasti jatkaa sitä myös näin pesäpallon juhlavuotena. Lyhyt välimatka helpottaa yhteistyötä entisestään, kun pelaajien ei tarvitse matkata pitkiä matkoja toiselle paikkakunnalle. Joukkueiden valmennusryhmät ovat myös käyneet aktiivista keskustelua keskenään läpi koko talviharjoituskauden, joten molemmissa päissä on selkeä visio siitä missä mennään. Meille on tärkeää, että pelaajamme pääsevät vastuurooleihin ja saavat tärkeää peliaikaa pitkin kautta. Jana taisteli hienosti edelliskaudella säilyttäen sarjapaikkansa Ykköspesiksessä. Alueellinen yhteistyö on meille tärkeää ja haluamme olla omalta osaltamme vahvistamassa Janan toimintaa myös tänä kesänä. ” Jukka Eronen, Hyvinkään Tahko

”Janan naisten Ykköspesiksen ja Hyvinkään Tahkon Leidien Superpesis-joukkueen yhteistyö on osa juniorien pelaajapolkua matkalla Superpesikseen. Janalle yhteistyö Leidien kanssa tarjoaa lupaavia pesäpallonuoria kasvamaan ja kehittymään sekä antamaan näyttöjä omista taidoistaan Superpesis-joukkueen pelaajatarkkailijoille. Yhteistyö Janan naisten Ykköspesiksen ja Tahkon Leidien Superpesiksen välillä on tärkeää paikallisen ja alueellisen huippupesäpallon kasvamisen ja kehittymisen näkökulmasta.” Marko Ahlgren, Janakkalan Jana

Joukkueet ovat solmineet myös kaksoisedustussopimuksen Emma Heikkilän kanssa, mikä mahdollistaa pelaajan siirtymisen karenssitta kahden sarjan välillä.

Tahkon Leidit aloittaa kauden 2022 ottelunsa kotiottelulla Pihkalassa sunnuntaina 15.5. Myös Jana pääsee avaamaan juhlavuoden kotikentällään Kansanpuistossa, kun se kohtaa PattU:n avausottelussaan lauantaina 14.5.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko