Hallipelit käyntiin – Ennakkopaketti

Hyvinkään Tahko palaa pitkän tauon jälkeen pelikentille, kun Keltainen matkaa Tampereelle ja Imatralle pelaamaan harjoitusottelut

Odotus on vihdoin ohitse ja nyt päästään pelaamaan!

Lauantaina Tahko matkaa Tampereelle Manse PP:n vieraaksi:

Tämä vastustaja lienee se kaikkein mielenkiintoisin joukkue Superpesiksessä ensi kaudella, kun Manse haali tähtipelaajia toisen perään viime syksyn siirtomarkkinoilla. Uusina pelaajina tulivat mm. vuoden pesäpalloilija -tittelin voittaneet Juha Puhtimäki, Tuomas Jussila sekä Henri Puputti. Tamperelaisten peliä johtaa kokenut Matti Iivarinen. Manse PP on jo avannut talvikautensa, kun he ovat pelanneet Koplaa sekä KaMaa vastaan. Molemmista peleistä tuloksena oli voitto.

Katso Manse PP:n joukkue kokonaisuudessaan täältä.

Lauantain ottelu alkaa klo 17:30

Sunnuntaina Tahko pelaa Imatralla IPV:tä vastaan:

Imatran joukkue koki viime kaudesta ison muutoksen, kun Tuomas Jussila ja Sami Partanen vaihtoivat maisemaa. Joukkue nuorentui paljon, mutta silti sitä voidaan pitää hyvänä haasteena Keltapaidoille. Nostona voidaan mainita Tahkon kasvatti Aleksanteri Haukka, joka siirtyi syksyllä Punaisiin. Imatran uutena pelinjohtajana toimii Jukka Mäkinen.

Katso IPV:n joukkue kokonaisuudessaan täältä.

Tahko pelaa isolla rotaatiolla harjoituspeleissä:

Tahkon osalta viikonlopun teemana on oman pelin testaaminen ja kokoonpanossa nähdäänkin monta nimeä. Uusina pelaajina esiin nousevat lukkari Petteri Alanen sekä koppari Teemu Nurmio. Nuoria Tahkon omia kasvatteja tullaan näkemään myös kentällä paljon. Esimerkiksi Ville Vierimaa, Ville Rämet, Luka Raesmaa sekä Luukas Levänen pääsevät näyttämään taitojaan.

Pelinjohdossa nähdään myös uutta verta, kun Markus Meriläinen toimii 2. pelinjohtajan roolissa. Katso videolta miehen mietteitä paluusta pesiksen pariin.

Sunnuntain ottelu alkaa klo 14:00

Viikonlopun otteluita on mahdollista katsoa livestriimeinä. Katseluohjeet täältä

Nyt voit myös hyödyntää käynnissä olevan kausikorttitarjouksen. Kortin ostajalle 2 vapaalippua kaupan päälle. Katso lisää täältä

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko