Hamina vahvempi kotikentällään

Heinäkuun ensimmäisen viikon viimeinen ottelu pelattiin Haminan Vallikentällä. Tahkolla oli otteluun lähdettäessä kaksi tappiota alla ja puolestaan Haminalla oli viisi tappiota alla. Tahkon rosteriin palasi Teemu Nurmio, joka kantoi numeroa yhdeksän hihassaan ja häntä ei vielä sisäpelissä käytetty.

Koko ensimmäinen jakso mentiin aika käsi kädessä. Hamina rakensi pompuilla tilannetta heti ensimmäiseen sisävuoroon ja hyvässä iskussa ollut Lauri Rönkkö löi lukemat 1-0 taululle. Tahko pystyi kuitenkin omalla sisävuorolla vastaamaan, kun Juha Niemi löi Petteri Alasen kotiin. Sen jälkeen mentiin pari vuoroparia niin, ettei kumpikaan joukkue osunut, mutta viimeisellä vuoroparilla ensin Rönkkö ja sitten Tahkon sisävuorolla jälleen Niemi ja Alanen onnistuivat juoksujen teossa. Niemelle jäi vielä kaksi lyöntiä tuoda Jesse Eskelinen kotiin ja Tahkolle jaksovoitto, mutta tällä kertaa sitä ei kuitenkaan käynyt.

Toinen jakso lähti myös tasaisissa merkeissä käyntiin. Toisen tasoittavalla Elias Lahti löi Teemu Rouhiaisen kotiin ja lukemat 1-0 taululle. Vaihtolyönnit ovat olleet Tahkon akilleen kantapää viimeisimmissä otteluissa, mutta lauantai iltana, myös kentällemenot olivat kovan työn takana. Hamina siirtyi kolmannen tasoittavalla 3-0 johtoon ja tähän ei pystynyt Tahko viimeisellä sisävuorolla vastaamaan. Toinen jakso jäi vierasjoukkueelta todella piippuun, kun kolmostilanteita saatiin aikaan vain kaksi.

Henkinen lukko on päällä, mutta ensi viikolla on taas jo kolme mahdollisuutta kääntää kurssia. Keskiviikkona Pihkalaan vieraaksi saapuu Pattijoen Urheilijat, perjantaina Manse PP ja sunnuntaina Tahko lähtee Seinäjoen Jymyjussien vieraaksi. Keskiviikkona Aamupostin 2 in 1 ottelu, joka tarkoittaa, että Aamupostin sovellusta näyttämällä pääsee otteluun sisään kaksi ihmistä yhden hinnalla. Perjantaina luvassa huima ilta Manse PP:tä vastaan, johon voi käydä hakemassa alkulämmöt Tahko-golfista, joka pelataan Hyvigolfissa ja siihen lisätiedot löytyvät Hyvigolfin nettisivuilta.