Haminan Palloilijat

30.6.2020

0

-

2

(

3-5
, 4-9

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Onnistumiset laajalla rintamalla voiton takeena

Hyvinkään Tahko palasi voittokantaan kaatamalla Haminan vieraissa lukemin 0-2 (3-5, 4-9) Tahkon sisäpeli oli Vallikentällä iskussa ja onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla.

Ensimmäinen jakso lähti Tahkon osalta käyntiin vauhdikkaasti. Kuumassa lyöntivireessä oleva Santtu Patova löi pallon kolmosluukusta läpi. Hän kiersi kunniaa ja siirsi Keltaiset 0-3 johtoon. Toisessa vuoroparissa lyöntivoimaa osoitti puolestaan Teemu Nikkanen, joka löi ajolähdössä myös kolmosluukusta läpi. Ainoa erottava tekijä oli, että pallo osui puuhun jatkeella ja näin lyönti oli kahden juoksun arvoinen. Hamina vastasi tähän omalla kunnarillaan, kun pallo meni kakkosjatkeelta maisemiin. Lopulta Haminan kiri jäi vajaaksi ja Tahko voitti jakson lukemin 3-5.

Toisella jaksolla Tahkon juoksuhanat aukesivat oikein kunnolla. Tahko löi yksittäisillä lyönneillä ensimmäisessä vuoroparissa numerot 0-5. Juoksut löivät Patrik Vartama, Teemu Nikkanen, Kristian Malikine sekä Juha Korhonen onnistui kahdesti. Jakson loppu oli tasaista vääntöä ja juoksuja syntyi puolin toisin. Toinen jakso päättyi 4-9 lukemiin.

Tahkon sisäpelin kärkenä toiminut Teemu Nurmio meni täydellisesti 7/7 kentälle ja toi 4 juoksua. Miehen mukaan tänään lähdettiin hyvillä mielin peliin:

”Lähdettiin pelaamaan iloista pesistä ja positiivinen ilme jatkui koko ottelun ajan.”

”Sisäpelissä oltiin kaveria selkeästi parempia ja saatiin rakennettua hyvä määrä tilanteita lyöjämiehille, jotka löi tylysti ukkoa kotiin. Sisällä oikeastaan kaikki onnistuivat paikan tullen. Ulkopelissä oltiin myös askel vastustajaa edellä, otettiin pallot kohdilta kiinni ja tehtiin palot palon paikoista.”

Omaa suoritustaan Nurmio kommentoi tyylinsä mukaan vaatimattomasti:

”Oma pelikin sujui ihan mukavasti. Johan sitä viikon juhannustauon jälkeen odottelikin pelaamaan pääsyä.”

Tahkon viikko jatkuu nyt kahdella kotipelillä. Perjantaina Pihkalaan saapuu Vimpeli ja sunnuntaina Imatra. Kotipeleihin nappaat liput kätevästi ennakkoon Ticketmasterista.

 

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko