Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

17.7.2020

2

-

0

(

10-2
, 7-1

)

Haminan Palloilijat

Iloisella pelillä kolme pinnaa kotiin

Tahko jatkoi lauantaina hyvää pelivirettä kaatamalla Haminan kotona lukemin 2-0 (10-2, 7-1). Voitto oli Keltaisille kolmas putkeen.

Ensimmäinen jakso meni täysin Tahkon hallinnassa. Tahko siirtyi kahden vuoroparin jälkeen 5-1 johtoon. Onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla ja tilannetta rakennettiin jatkuvasti. Jakson ratkaisu nähtiin kolmannessa vuoroparissa, kun ensin Jere Vikström kiersi kunniaa 1+1 ja sen jälkeen Juha Korhonen, Santtu Patova ja Kristian Malikine onnistuivat juoksuissa. Jakson loppulukemat olivat 10-2.

Toiselle jaksolle tuli sisuuntunut vierasjoukkue. Elias Lahti siirsi vieraat 0-1 johtoon. Jaksosta näytti tulevan tiukka aina loppuun asti, mutta Tahkon lyöntipeli ja painostus oli lopulta liikaa Haminalle. Tahko löi kolmannen aloittavalla kuusi juoksua. Juoksujen teon aloitti Jere Vikström, joka löi pelin toisen kunnarin 1+1. Juha Korhonen onnistui myös ja löi samalla illan viidennen juoksun. Santtu Patova ja Kristian Malikine onnistuivat myös hyvillä lyönneillä. Lisäksi Superpesis-debyyttinsä pelannut Samu Kyhyräinen onnistui juoksussa, joka oli hänen uran ensimmäinen lyöty juoksu. Samu Kyhyräinen ansaitsee erityismainintaa, sillä hän pelasi myös loistavaa ulkopeliä kolmosvahdin tontilla.

Kokonaisuudessaan Tahkon peli oli tasapainoista ja lyönneissä oli tarvittavaa potkua, joten lopulta kolme pistettä jäi Pihkalaan. Tahko jatkaa pelejä ensi viikon tiistaina Siilinjärvellä ja heti perään keskiviikkona Sotkamossa. Seuraava kotipeli on ensi viikon lauantaina Pattijoen Urheilijoita vastaan.

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko