Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

14.7.2020

1

-

0

(

5-1
, 2-2

)

Joensuun Maila

Kova kotivoitto JoMaa vastaan

Hyvinkään Tahko oli kova kotonaan keskiviikon pelissä JoMaa vastaan. Tahko nappasi lopulta hyvän ulkopelin tuloksena kaksi pistettä lukemin 1-0 (5-1, 2-2).

Ensimmäinen jakso oli Tahkon dominointia ja onnistumiset hyydyttivät vieraat täysin. Tilanteita saatiin rakennettua tasaiseen tahtiin ja kotiutuksissa oli laatua. Juoksut aloittivat Teemu Nikkanen, jonka oiva koukkunäppi toi Patrik Vartaman kevyesti kotiin. Juha Korhonen lisäsi johdon 2-0 puolestaan loistavalla kolmossaumalyönnillä, joka oli mennä jopa läpi. Tahko löi lopulta viisi juoksua ja ulkopeli piti huolta, että johto myös pysyi keltaisilla. Erityisesti ulkopelin etukenttä oli hyvässä vireessä Petteri Alasen johdolla. Myös kakkospesän haltija Riku Hokkanen otti muutaman loistavan pelastuksen.

Toisella jaksolla nähtiin tasaisempaa vääntöä. Tahko aloitti hyvin siirtymällä Santtu Patovan lyönnillä johtoon. Vieraat vastasivat tähän puolestaan paremmin, kun lyöjätykit Patrik Wahslten ja Aleksi Rautiainen löivät pinnat mieheen. Lähellä oli myös, että lukemat olisivat olleet suuremmat, mutta Patovan haamukoppi pelasti neljä juoksua. Tahko sai ulkopelin tämän jälkeen kasaan ja JoMan juoksut jäivät kahteen. Lopulta Tahkon tasoihin toi Jere Vikström, joka painoi tyhjään kenttään kunniaa. Tahko pääsi yrittämään myös kolmatta pistettä, mutta tämä jäi haaveeksi. Loppulukemat olivat lopulta siis  1-0 (5-1, 2-2).

Tahko jatkaa pelejä lauantaina, kun Pihkalaan saapuu Haminan Palloilijat. Tervetuloa kannustamaan Tahko voittoon!

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko