Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

10.7.2020

2

-

0

(

5-2
, 1-0

)

Kempeleen Kiri

Kolmella pinnalla viikko pakettiin

Tahko nappasi tärkeät kolme pistettä lauantain huipennuksesta Kempeleen Kiriä vastaan. Tahkon ulkopeli oli vakuuttavaa, kun kovalyöntinen KeKi jäi kahteen juoksuun.

Ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin kolmannessa vuoroparissa. Loistavan alkukauden pelannut Santtu Patova jatkoi hyvää virettään, kun hän löi 1+1 kunnarin kolmospuolelta. Tahkon johdon 5-0 lukemiin löi Ville Vierimaa. Juoksu oli Vierimaalle uran 1. Superpesiksessä. Juoksun toi Juha Korhonen, jolle tuotu juoksu oli 400 Superpesiksessä. Jakson loppulukemat olivat lopulta 5-2.

Toinen jakso oli vähäjuoksuinen. Ainoa juoksu riitti lopulta voittoon, kun neljännen tasoittavalla Juha Korhonen asteli ajolähtöön lyömään. Kore löi keskelle taakse kovaa ja KeKin koppareilla oli vaikeuksia. Kolmosella ollut Teemu Nurmio oli hereillä ja toi voittojuoksun ja kolme pinnaa jäi näin Pihkalaan.

Tahkon pelit jatkuvat keskiviikkona, kun Joensuun Maila saapuu Pihkalaan.

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko