Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

17.7.2020

2

-

0

(

4-0
, 2-1

)

Kiteen Pallo -90

Rautainen ulkopeli kolmen pisteen takeena | Lammin Säästöpankki -otteluraportti

Hyvinkään Tahko voitti Kiteen Pallon sunnuntai-illan kamppailussa lukemin 2-0 (4-0, 2-1). Tahko nappasi tärkeät kolme pistettä ja voiton takeena oli rautainen ja sähäkkä ulkopeli, kun vieraat jäivät yhteen lyötyyn juoksuun.

Ensimmäinen jakso mentiin kotijoukkueen hallinnassa. Tahkon ulkopeli suoritti hyvin ja Kiteellä oli vaikeuksia saada tilanteita aikaan. Tahko aloitti juoksujen teon toisessa vuoroparissa, kun Kalle-Tapio Huuskon jatkepallo livahti läpi ja tuloksena oli kunnari 1+1. Tahko tuplasi johdon kolmannessa vuoroparissa, kun ensin Eero Kuitunen karkasi röyhkeästi harhaheitolla ja Juha Niemi löi vastustamattoman kolmosjatkekumuran. Jakso päättyi lopulta näihin 4-0 lukemiin.

Toinen jakso oli tasainen ja molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia kotiutuksissa. Kitee siirtyi ensin 0-1 johtoon Jiri Pippolan keskikumuralla. Peli eteni aina neljännen lopettavalle näissä lukemissa ja Tahko lähti hakemaan voittoa. Sankariksi nousi lopulta Santtu Patova, joka löi kolmosluukusta pallon läpi ja kiersi kunniaa 1+1. Tämä nosti Tahkon voittoon ja kolme pistettä jää Hyvinkäälle.

Tahko jatkaa pelejä torstaina Sotkamossa ja lauantaina on ohjelmassa kotiottelu Pattijoen Urheilijoita vastaan.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki.

 

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko