Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

1.8.2020

2

-

1

(

1-5
, 3-2
, 4-1

)

Koskenkorvan Urheilijat

Nousujohteinen esitys toi kaksi pistettä

Hyvinkään Tahko otti tärkeän voiton sunnuntaipäivän kamppailussa Koskenkorvan Urheilijoita vastaan lukemin 2-1 (1-5, 3-2, 4-1). Ottelu oli tasainen ja ratkaisu venyi lopulta supervuoroon.

Ensimmäinen jakso oli Tahkon osalta vaikea ja erityisesti sisäpeli ei lähtenyt pyörimään. Tahko sai ensimmäisellä jaksolla vain kolme kolmostilannetta ja yhden juoksun, josta vastasi Juha Korhonen. KossU teki ulkona varmaa suorittamista ja lopulta neljännessä vuoroparissa löivät tarvittavat pinnat taululle. Ensin Otto Kauppinen löi kunniaa tyhjään kenttään. Petteri Kortelainen ja Ville-Veikko Olli onnituivat myös, niin jakso oli selvä. Loppulukemat olivat näin 1-5.

Tahko teki toiselle jaksolle vaihtoja ja laittoi sisäpeliä uusiksi. Tämä myös auttoi ja tilannetta alkoi syntymään. Kolmen vuoroparin jälkeen lukemat olivat 3-0 Tahkolle. Juoksuissa onnistuivat Santtu Patova, Kalle-Tapio Huusko ja Juha Korhonen. KossU laittoi pelin vielä jännäksi neljännen tasoittavalla. Vieraat kavensivat ensin tilanteen 3-2 ja pääsivät yrittämään voittojuoksua. Tahko kuitenkin kesti painostuksen ja ratkaisu venyi supervuoroon. Erityismaininnan ansaitseen Tahko sieppari Kristian Malikine, joka poltti loistavalla syöksyllä KossUn etenijän kotiin.

Supervuoron aloitti vierasjoukkue ja he saivat jälleen pisteen tehtyä. Tahko ulkopeli hoiti loput ja lyöntivuoroon lähdettiin 0-1 lukemista. Tahko sai ykköskärjen johdolla ajolähdön rakennettua ja sitä tuli purkamaan hyvässä iskussa ollut Juha Korhonen. Tahko laittoi ensimmäisellä merkkiä päälle ja Korhonen sijoitti loistavan lyönnin kakkosluukkuun, joka lopulta painui muuntajalle asti. Näin peli oli selvä ja Kore kiersi vielä kunniaa. Supervuoron  lukemat olivat 4-1 ja kaksi pistettä jäi näin Pihkalaan.

Tahko pelaa seuraavan kerran tiistaina, kun vuorossa on vierasottelu Kouvolassa. Seuraava kotipeli on maanantaina 9.8. kun Manse PP saapuu Pihkalaan.

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko