Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

2.8.2020

2

-

0

(

7-2
, 12-0

)

Koskenkorvan Urheilijat

Tahko oli tyly isäntä tiistai-illan juoksujuhlissa | Lammin Säästöpankki -otteluraportti

Hyvinkään Tahko voitti Koskenkorvan Urheilijat tiistai-illan kotiottelussa lukemin 2-0 (7-2, 12-0). Tahko oli tyly isäntä ja keltaisen kotiuttaminen oli lopulta todella tehokasta

Ensimmäinen jakso mentiin kotijoukkueen hallinnassa ja Tahko teki sisäpelissä aloitteita. Kärki toimi hyvin ja tilannetta saatiin jatkuvasti. Toisen tasoittavalla Tahko teki viisi juoksua ja ratkaisi jakson. Valentin Ikonen aloitti juoksuiloittelun loistavalla ykkösrajapienellä. Tämän jälkeen Kalle-Tapio Huusko karkasi ovelasti kotiin. Juha Korhonen onnistui vielä kahdesti ja jakso oli näin paketoitu. Loppulukemat pelattiin 7-2.

Toisella jaksolla Tahko esitti vielä railakkaampaa lyöntipeliä ja nähtiin kaksi kotijoukkueen kunnaria. Juha Niemi löi ensin pallon kolmosluukusta läpi ja kiersi kunniaa. Tämän jälkeen Valentin Ikonen kruunasi huippuiltansa, kun hän löi 1+2 kakkosluukusta upealla lyönnillä. Kun Tahkon ulkopeli oli myös hyvää ja vierasjoukkue jäi juoksuitta, pelattiin jakson loppulukemiksi tylyt 12-0. Näin Tahko nappasi kahdeksannen perättäisen voittonsa ja kolme pistettä jäävät Pihkalaan.

Tahkon illan ykkösnimet olivat Valentin Ikonen ja Juha Niemi. Ikonen löi 1+8  juoksua ja Niemen saldo oli 1+6 lyötyä. Tahkon kotiuttaminen oli kokonaisuudessaan huipputasolla, kun kotiutusyritykset onnistuivat 19/24.

Tahko pelaa tällä viikolla vielä kaksi ottelua. Perjantaina ohjelmassa on vierasottelu Tampereella ja sunnuntaina pelataan kotona Kouvolaa vastaan.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

 

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko