Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

20.6.2020

0

-

1

(

4-4
, 1-3

)

Kouvolan Pallonlyöjät

Harmittava tappio helteessä

Kouvolan Pallonlyöjät voitti Hyvinkään Tahkon lukemin 0-1 (4-4, 0-1, ). Sunnuntain hellepelistä muodostui kovatasoinen kamppailu, jonka ratkaisu nähtiin viime hetkillä.

Ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä. Kopla aloitti vahvasti siirtymällä 0-3 johtoon. Jasperi Luoma yllätti Tahkon kopparit ja kiersi kunniaa. Tahko sisuuntui ja nousi rinnalle ja ohi. Juoksut syntyivät yksittäin ja lyöjinä olivat Patrik Vartama, Riku Hokkanen sekä Juha Korhonen kahdesti. Jakso näytti jo hetken menevän kotijoukkueelle, mutta Kouvolan Ville Pesu löi kahden palon tilanteessa viimeisessä vuoroparissa pallon muuntajalle ja jakso päättyi näin 4-4.

Toinen jakso oli ulkopelin juhlaa. Tahko ulkopelin ykkösmies oli jälleen lukkari Alanen. Kouvolalta paloja teki eniten sieppari Arttu Ruuska. Juoksuja jouduttiin odottamaan neljänteen vuoropariin. Tahko sai tilanteen päälle ja Juha Korhonen onnistui pussarilla kotiutuksessa. Juoksun toi erittäin nopeasti kulkenut Patrik Vartama. Toisella jaksolla nähtiin lopulta ensimmäisen jakson uusinta, kun KPL nousi rinnalle ja ohi. Matti Latvala löi kolmosluukusta pallon läpi ja kiersi kunniaa. Jakson loppulukemat olivat näin 1-3 ja KPL voitti ottelun.

Tahko jatkaa pelejä ensi viikon keskiviikkona, kun suuntana on Seinäjoki ja vastassa JymyJussit. Seuraava kotipeli on 2.7. Vimpeliä vastaan.

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko