14.6.2020

Hyvinkään Tahko

14.6.2020

Manse PP

2

-

1

Tahkon Leidit ja Manse PP kohtasivat sunnuntaina Pihkalan kesäisen auringon alla. Tämänkertainen kohtaaminen kiteytyi kotijoukkueen kahteen läpilyöntiin, joista vastasivat Petra Jokivalli ja Pauliina Harinen. Pelkkiin läpilyönteihin ei Tahkon peli perustunut, sillä joukkue vei ottelun kolmostilanteet 20-16. Ottelu päättyi Leidien 2-1s voittoon (3-2, 3-4, 4-2). Leidit näytti kotiyleisölleen, että tämä joukkue kykenee haastamaan kenet tahansa.

-Pystyttiin pelaamaan koko materiaalilla tosi laadukkaasti ja pystyimme antamaan Manselle painetta omalla pelityylillämme. Pelattiin tosi järkevästi! Kyseessä oli tahtovoitto, pystyimme taistelemaan jokaisessa tilanteessa ja sitä kautta homma lähti positiiviseen kierteeseen. Kotiuttaminen oli ensimmäisellä jaksolla vähän vaikeaa, mutta Petra Jokivallin kolmosrajalle suunnattu lyönti onnistui hienosti. Supervuorossa oli mukana tuuriakin, mutta Pauliina Harinen ratkaisi ottelun hienolla näpillä, Leidien 1. pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki kertasi ottelun jälkeen.

Lare hallitsi Pihkalan linjaa sunnuntaina

Kuten Yli-Saunamäkikin kommentoi, niin varsinkin avausjaksolla kotiuttaminen oli Tahkolle todella vaikeaa. Pelaajat kirmasivat pesien välillä hienosti, mutta taival kolmoselta kotiin osoittautui todella haastavaksi. Koko ottelussa Tahko sai luotua yhteensä 20 3-tilannetta, joten mahdollisuuksia juoksujen tekoon oli tarjolla, mutta Manse PP:n kotipesään suunnatut polttoheitot olivat todella tarkkoja.

Yhtenä Leidien onnistujana on nostettava esiin Laura Kerola. Hänen ulkopelinsä oli yksi Tahkon voiton tukipilareista. Kerola napsi muutaman todella tärkeän palon ja aiheutti suurta päänvaivaa Mansen etenijöille.

-Oli mun mielestä hyvää pesistä. Oltiin hyvin pelissä mukana. Jatkettiin oikeastaan siitä mihin Tampereella jäätiin, kun sieltä ei saatu klaarattua niitä loppuja pisteitä mitä sieltä oli jaossa, niin nyt sitten taisteltiin loppuun asti, eikä annettu periksi missään vaiheessa. Tiedettiin, että pystytään nousemaan, iloisesti hymyilevä Ledien 1. palkittu Laura Kerola kommentoi.