Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

19.8.2020

1

-

2

(

10-3
, 3-4
, 0-1

)

Manse PP

 

Tahkon Leidit ja Manse PP tarjosivat todellista pesisviihdettä Pihkalassa puolivälierien toisessa osa-ottelussa. Tahko ryöpytti mestarisuosikkia ensimmäisellä jaksolla ja pääsi toisen jakson lopussa yrittämään vielä ottelun voittojuoksua, mutta Manse piti pintansa ja vei ottelun 1-2 (10-3, 3-4, 0-1)

 

Avausjakso tarjoili todellista herkkua hyvinkääläisittäin. Tahko pelasi kuin hurmiossa sisäpeliä ja puhkoi Mansen ulkokenttää läpilyönneillään jaksolla peräti neljästi. Sisäpeli-iloittelu alkoi jo heti avausvuorossa, kun numerolla kaksi pelannut Senni Korhonen iski pallon tenniskentille. Jakson toisen kunnarin iski Siiri Laine, joka lähetti pallon muuntajalle ensimmäistä kertaa Superpesis-urallaan ja pääsi kilauttamaan kunnarikelloa. Jakson muista läpilyönneistä vastasivat Petra Väistölä ja Senja Kaarikivi. Lähes 1,5 tuntiseksi venynyt avausjakso päättyi lopulta Tahkolle 10-3.

 

Toinen jakso oli jo huomattavasti tasaisempi. Manse avasi juoksutilin jakson alussa, mutta Tahko kuittasi heti omalla sisävuorollaan. Vahvelaisen sisarukset Lotta ja Oona veivät Tahkon johtoon 2-1. Manse tasoitti Siri Eskolan lyönnillä, mutta Tahko kiipesi toisessa vuoroparissa jälleen johtoon, kun Petra Väistölä kotiutti Eveliina Rantosen. Manse osoitti kuitenkin henkisen kovuutensa nousemalla neljännessä vuoroparissa väkisin rinnalle ja ohi. Tahko sai neljänteen vuoropariin vielä mahdollisuuden ratkaista ottelu itselleen, mutta molemmat kotiutusyritykset torjuttiin. Jakso Manselle 3-4.

 

Supervuoroparissa Tahko rakenteli palottoman tilanteen, mutta ei kyennyt lyömään juoksua. Manse puolestaan kuittasi voiton itselleen Elli Katteluksen jatkekumuralla. Näin toisen ottelun voitto Manselle ja ottelusarjassa johtopaikka 2-0.

 

Pelit jatkuvat sunnuntaina, jolloin sarja on katkolla Manselle. Jos Tahko voittaa sunnuntaina, pelit jatkuvat Pihkalassa tulevana tiistaina.

LasseW:n kuvat

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko