Hyvinkään Tahko miesten Superpesis 2021 kausiennakko ja infopaketti

Superpesiskausi 2021 on vihdoin täällä ja Tahkon miehistö aloittaa pelit perjantai-illassa vieraspelissä Manse PP:tä vastaan. Kauden yllä on leijunut kysymysmerkkejä siitä milloin päästään pelaamaan ja saako yleisöä ottaa katsomoon.

Tästä huolimatta keltaisten fokus on pysynyt tarkkana ja ensimmäisen peliin lähdetään valmiina. Pelinjohtaja Miika Rantatorikka odottaa innolla avausvihellystä:

Hieno juttu taas päästä pitkän tauon jälkeen taistelemaan pisteistä. Nyt viimeisen parin viikon ajan ollaan tarkennettu peliä ja hyvässä vireessä ollaan.”

Rantatorikka listaa tulevan kauden keskeisemmäksi asiaksi ulkopelin:

”Haluamme kehittää ulkopelin sille tasolle, että siihen voi luottaa tiukoissakin paikoissa. Myös peli-ilme ja itseluottamus täytyy pysyä hyvänä koko pelin ajan.

Tahkon kapteeni Jere Vikstöm lähtee myös luottavaisin mielin kauteen:

”Joukkueena ollaan kehitytty kokonaisvaltaisesti ja edellisiin vuosiin nähden ollaan päästy entistä pienempiin asioihin kiinni ja päästy nostamaan päivittäisen tekemisen tasoa.”

Vikström haluaa nähdä rohkeaa peliä ensi kesänä:

”Päättäväisyys ja pelirohkeus on isoimmat asiat, joita haluan nähdä. Taidot ja muut riittää, mutta sellaista omanlaista ja rohkeaa tekemistä tarvitaan”

Tahko on joutunut tekemään myös ottelusiirtoja. Kaksi ensimmäistä kotiottelua JymyJusseja sekä Imatraa vastaan siirtyy myöhemmäksi ajankohdaksi pelattavaksi.

Tällä hetkellä suunniteltu kotiavaus on 17.6. Kiteen Palloa vastaan. Tämä varmistuu myöhemmin ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan tarvittaessa. Myös kotiotteluiden lipunmyynnistä tiedotetaan, kun tiedämme mahdollisista yleisörajoituksista. Tiedotamme asioista sosiaalisen median kanavissa sekä kotisivuilla.

Ohessa kesäkuun alustava otteluohjelma:

Pe 4.6. Manse PP, Tampere – Hyvinkään Tahko 18:00

Ti 8.6. Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko 18:00

To 10.6. Imatran Pallo-Veikot – Hyvinkään Tahko 18:00

Ti 15.6. Koskenkorvan Urheilijat – Hyvinkään Tahko 18:00

To 17.6. Hyvinkään Tahko – Kiteen Pallo -90 18:00 

Su 20.6. Hyvinkään Tahko – Kouvolan Pallonlyöjät 16:00

Ke 23.6. Seinäjoen JymyJussit – Hyvinkään Tahko 18:00

Ke 30.6. Haminan Palloilijat – Hyvinkään Tahko 18:00


Kausikortit myy Ticketmaster:

https://www.ticketmaster.fi/event/hyvinkaan-tahkon-kausikortti-2021-lippuja/290425

Tahkon Fanituotteet:

https://hyvinkaantahko.shopunique.fi/

Laita Tahkon somet seurantaan:


Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko