Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

23.7.2020

2

-

0

(

2-1
, 9-6

)

Pattijoen Urheilijat

Hyvällä voitolla pesisviikko pakettiin | Lammin Säästöpankki -otteluraportti

Hyvinkään Tahko voitti Pattijoen Urheilijat lauantai-illan kotiottelussa lukemin 2-0 (2-1, 9-6). Ottelusta muodostui lopulta jännittävä ja Tahkon voiton takeena oli hyvä ulkopeli

Ensimmäinen jakso oli nihkeää sisäpeliä molemmilta joukkueilta ja ulkopelit eivät tehneet virheitä palon paikoista. Tahko aloitti kuitenkin juoksujen teon ensimmäisessä vuoroparissa, kun Juha Korhosen hyvä kakkossaumalyönti toi kotiin Kalle-Tapio Huuskon. Tahko lisäsi johtoa kolmannen aloittavalla, kun Juha Niemi kotiutti Lauri Vierimaan 2-0. Näissä lukemissa edettiin viimeisen tasoittavalla ja PattU aloitti vahvan kirin. Ensimmäisenä lyöjänä Mikael Mäkelä löi pallon muuntajalle ja kiersi kunniaa. Vierasjoukkue sai vielä ajon rakennettua ja Tahko joutui tiukkaan paikkaan. Tämän jälkeen Tahko osoitti kovuutensa ja Jere Vikström, Kalle-Tapio Huusko ja Petteri Alanen tekivät hyvät palot taululle ja jakso päättyi 2-1 lukemiin.

Toisella jaksolla nähtiin puolestaan paljon juoksuja. Tahko löi pelin kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa lukemiin 8-0. Juha Niemi onnistui kolmesti, Juha Korhonen kahdesti ja Teemu Nurmio kiersi tyhjään kenttään kunniaa. PattU aloitti kirinsä jälleen viimeisessä vuoroparissa. Tällä kertaa Tuukka Sarkkinen kiersi kunniaa 1+2. Tämä ei ollut kuitenkaan tarpeeksi ja jakson loppulukemat taputeltiin 9-6. Näin ollen kolme pistettä jäävät hyvinkäälle ja Tahko nappaa neljännen perättäisen voiton.

Tahko pelaa seuraavan kerran ensi viikon maanantaina, kun ohjelmassa on vieraspeli Imatralla. Seurava kotipeli on ensi perjantaina, kun Pihkalaan saapuu Seinäjoen JymyJussit.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko