Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

24.7.2020

0

-

2

(

4-6
, 2-5

)

Pattijoen Urheilijat

PattU tyly vieras

Hyvinkään Tahko kärsi karvaan tappion lauantai-illan pelissä PattUa vastaan lukemin 0-2 (4-6, 2-5). Vieraat olivat Pihkalassa tyly vastustaja ja hallitsivat ottelua läpi pelin.

Ensimmäinen jakso lähti Tahkon kannalta kehnosti käyntiin, kun Topi Kosonen löi läpi ja kaksi juoksua taululle. PattU jatkoi myllytystä toisessa vuoroparissa lyömällä lukemat 0-6. Vieraiden lyönnit olivat hyviä ja juoksut syntyivät yksitellen. Tahko heräsi taisteluun kolmannen tasoittavalla, kun ensin Juha Korhonen ja Riku Hokkanen löivät pinnat. Mikko Haukkala onnistui myös loistavalla kakkossaumavedolla ja lukemat olivat 4-6. PattU osoitti kuitenkin terävyytensä jakson lopussa, kun heidän ulkopeli teki kolme tylyä paloa ja näin jakso myös vieraille.

Toinen jakso lähti käyntiin myös samoissa merkeissä, kun Teemu Juntunen löi pallon muuntajalle ja kiersi kunniaa. PattUn ulkopeli tuotti vaikeuksia kotijoukkueelle ja Tahko ei saanut vastattua. Jakson ratkaisu nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun Juuso Keski-Koukkari löi pallon kakkosrajasta läpi ja lukemat 0-5. Tahko sai lyötyä kaksi juoksua lopussa, mutta ne olivat laiha lohtu. Näin kolme pistettä menivät vieraille.

Tahko jatkaa pelejä ensi viikon tiistaina, kun Pihkalaan saapuu Kankaanpään Maila.

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko