Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

29.7.2020

2

-

0

(

4-3
, 11-1

)

Seinäjoen Maila-Jussit

Tahko oli tarkkana perjantai-illan voitossa | Lammin Säästöpankki -otteluraportti

Hyvinkään Tahko voitti Seinäjoen JymyJussit perjantai-illan kotipelissä lukemin 2-0 (4-3, 11-1). Tahko kesti ensimmäisen jakson paineen hyvin ja toisella jaksolla juoksuhanat aukesivat kunnolla

Ensimmäinen jakso oli tasaista peliä ja vierasjoukkue sai hyvän startin peliin. JymyJussit siirtyi 0-2 johtoon Markus Hallasuon ja Tero Tyynelän lyönneillä. Vierasjoukkueen ulkopeli oli myös hyvää ja Tahkolla oli vaikeuksia tilanteiden rakentamisessa. Kolmannen tasoittavalla Keltainen sai lopulta pelin kunnolla käyntiin. Ensin Juha Korhonen ja Niemi onnistuivat ja tasoittivat pelin. Jere Vikström ja Kalle-Tapio Huusko toivat hyvillä etenemisillä juoksut. Lopulta jakson ratkaisijaksi nousi Miikka Matikka. Hän löi kahden palon tilanteessa loistavan lyönnin kakkosluukkuun ja kiersi kunniaa 1+1. Tämä oli lopulta tarpeeksi ja Tahko voitti jakson 4-3.

Toinen jakso oli puolestaan täysin Tahkon hallintaa. Sisäpeli nosti tasoaan  ja tilanteita tuli liukuhihnalta. Juha Niemi oli sisäpelin ykkösnimi, kun hän löi toisella jaksolla seitsemän juoksua. Huippuhetkenä oli kakkosrajasta läpi mennyt kääntö, joka toi kolme juoksua. Kun Tahkon ulkopeli ei antanut vieraille mitään ilmaiseksi, oli loppulukemat lopulta 11-1. Näin kolme pistettä jäävät Pihkalaan ja Tahko nappaa kuudennen perättäisen voiton.

Tahko pelaa seuraavan ottelun sunnuntaina, kun ohjelmassa on vieraspeli ja suuntana on Kankaanpää. Seuraava kotipeli on ensi viikon tiistaina, kun vastassa on Koskenkorvan Urheilijat.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

 

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko