Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

18.8.2020

2

-

1

(

1-2
, 5-2
, 2-2
, 3-2

)

Seinäjoen Jymyjussit

Tapahtumarikas ottelu kääntyi kotarissa Tahkolle

Hyvinkään Tahko nappasi tärkeän voiton Seinäjoen JymyJusseista lukemin 2-1 (1-2, 5-2, 2-2, 3-2). Keskiviikkoillasta muodostui jännitysnäytelmä, jonka ratkaisua haettiin pitkän kaavan kautta.

Ensimmäinen jakso oli tiukkaa ulkopeliä molemmilta joukkueilta. Tahko sai jakson ainoan juoksun heti ensimmäisessä vuoroparissa, kun Juha Korhosen pussari kotiutti nopean Jere Vikströmin. Tahkolla oli vaikeuksia saada kärkeä kentälle ja lyöntijärjestys pyöri vääristä kohdista. JymyJussit puolestaan pyöritti sisäpeliään paremmin ja kolmostilanteita syntyi hyvin. JymyJussien juoksut tulivat vapailla jatkelyönneillä, kun Jukka-Pekka Vainionpää ja Elmeri Lieto onnistuivat molemmat kerran. Jakso päättyi näin vieraiden voittoon 1-2.

Toinen jakso noudatti samaa kaavaa, kun ulkopelit suorittivat hyvin. Tahko siirtyi johtoon Teemu Nikkasen kotiutuksella, kun loistava kakkosrajanäppi saatteli Patrik Vartaman kotiin. JymyJussit siirtyi rinnalle ja ohi kolmannen tasoittavalla, kun Vainionpää onnistui kahdesti. Tahko joutui ahtaalle neljännen aloittavalla, kun juoksuja tarvittiin. Takaa-ajo alkoi hyvin, kun ensin kakkoskärki rakensi ajolähdön ja Juha Korhonen onnistui tasoituksessa. Tämän jälkeen ykköskärki löi painetta ja JymyJussit heitti kolmospesältä ohi. Tuloksena oli kaksi juoksua harhaheitolla. Kun Santtu Patova onnistui myös oli peli 5-2 Tahkolle. Nämä olivat myös loppulukemat ja ottelu meni supervuoroon.

Supervuoro tasattiin 2-2, joten ratkaisu nähtiin kotiutuslyöntikilpailussa. JymyJussit onnistui ensin kahdesti omissa yrityksissä. Tahko otti lopulta pelin haltuun ja löi kolme juoksua ensimmäisen neljän parin aikana. Ensin Juha Korhonen ja Kalle-Tapio Huusko onnistuivat hyvillä lyönneillä ja lopulta Teemu Nikkanen halkaisi kentän ja voitto oli selvä. Tahko nappasi näin 2 pistettä ja tärkeän voiton.

Tahko päättää runkosarjan sunnuntaina Kankaanpään Mailan vieraana. 

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko