9.8.2020

Hyvinkään Tahko

9.8.2020

Siilinjärven Pesis

2

-

0

(

3-0
,
9-1

)

Kesäinen sade piiskasi Pihkalaan Tahkon Leidien ja Siilinjärven kohtaamista seuraamaan tullutta yleisöä. Sade yltyi ennen ottelua niin kovaksi, että joukkueiden alkulämmittelyt jäivät kesken. Ottelu oli lopulta Leideille kohtalaisen helppo koitos, sillä kotijoukkue vei sen nimiinsä lukemin 2-0 (3-0, 9-1).

Tahkon Leidit jatkoi siitä mihin edellisessä Kirittäret-ottelussa oli jäänyt. Ulkopeli oli timanttisen vahvaa ja vierailla oli suuria vaikeuksia saada etenijöitä kentälle. Kotijoukkueen aggressiivista ulkokenttää johtivat sunnuntain ottelussa Netta Rummukainen, jonka räpylään tarttui koppi, jos toinenkin sekä Ruutu-tähdellä (ottelun paras ulkopelaaja) palkittu Laura Kerola. Siilinjärvi jätettiin ottelussa lopulta neljään kolmostilanteeseen.

Sisäpelin osalta Leidien otteet olivat myös todella vakuuttavia. Varsinkin toisella jaksolla peli rullasi mallikkaasti. Sunnuntai-illan iloisin onnistuja oli varmasti Tahkon Leidien nuori superjokeri Ellinoora Peltonen. joka pääsi juhlimaan uransa ensimmäistä kunnaria toisen jakson toisessa vuoroparissa. Peltosen kunnari syntyi pystymailalyönnillä.

Äkäinen ukkoskuuro keskeytti ottelun toisen jakson ensimmäisessä vuoroparissa muutamaksi minuutiksi, mutta peliä pystyttiin jatkamaan pienen tauon jälkeen.

Tällä kertaa Leidit oli todella ylivoimainen Siilinjärveen verrattuna. Vieraiden ottelun ainoa juoksu nähtiin vasta toisen jakson kolmannessa vuoroparissa, kun Petra Väistölä onnistui kotiuttamaan Siru Seppäsen. Ottelun hahmo sisäpelissä oli jälleen Pauliina Harinen, jonka mailasta nähtiin kuusi yksittäistä juoksun arvoista sivallusta.

Leidien pelit jatkuvat tulevana keskiviikkona, kun Manse PP kohdataan jo neljännen kerran tällä kaudella. Tällä kertaa ottelu pelataan Pihkalassa. Kamppailu alkaa kello 17:30. Hanki lippusi ennakkoon Nettilippu.fi:stä.

 

LasseW:n kuvat ottelusta

-Juho Kojima

Tahkon 1. palkittu - Pauliina Harinen

Tahkon 2. palkittu - Ellinoora Peltonen