Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

17.8.2020

2

-

0

(

5-1
, 7-2

)

Siilinjärven Pesis

SiiPe nurin raikkaalla esityksellä

Hyvinkään Tahko nappasi tärkeät kolme pistettä, kun Siilinjärven Pesis kaatui lukemin 2-0 (5-1, 7-2). Sateisessa tiistai-illassa nähtiin laadukasta suorittamista koko Tahkon joukkueelta.

Ensimmäinen jakso alkoi Tahkolta hienosti. Ulkopeli toimi erinomaisesti ja tilannetta syntyi sisällä. Tahkon ensimmäisen juoksun löi jälleen numerolle palannut Teemu Nikkanen. Toisen lopettavalla Tahko löi lisää löylyä, kun Juha Korhonen onnistui kahdesti ja Kristian Malikine kerran. Malikisen juoksun toi erinomaisella etenemisellä Teemu Nurmio. Kun ulkopeli toimi loppujakson hyvin oli voitto selvä. Loppulukemat kirjattiin 5-1 Tahkolle.

Toinen jakso alkoi myös väkevästi kotijoukkueelta. Tahko rakensi ajolähdon ensimmäisessä vuoroparissa ja lyömään asteli Juha Korhonen. Kore käänsi jälleen ovelasti lyönnin kakkosrajaan, mikä yllätti SiiPen siepparin ja tuloksena tottakai 1+3 juoksua. Kore oli erinomaisessa lyönnissä koko illan, kun saldona oli 1+6 lyötyä. SiiPe ei tästä enää noussut ja jakso päättyi 7-2 lukemiin. Teemu Nikkanen onnistui vielä kahdesti kotiutuksessa sekä Joona Iivonen johdatti lukkarin tontilta hienosti ulkopeliä. Tahkolta erityismainintaa ansaitsee myös kärki Patrik Vartama, joka toi kolme juoksua sekä meni hienosti kentälle 7/7 yrityksillä.

Tahko jatkaa pelejä jo heti huomenna, kun Pihkalaan saapuu Seinäjoen JymyJussit. Kyseessä on erittäin iso ottelu, kun molemmat joukkueet taistelevat pudotuspelipaikasta. Liput tähän otteluun nappaat ennakkoon Ticketmasterista.

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko