Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

13.5.2020

0

-

2

(

2-3
, 1-6

)

Vimpelin Veto

Vimpeli haki voiton Pihkalasta - Lammin Säästöpankki otteluraportti

Vimpelin Veto voitti Hyvinkään Tahkon kauden avausottelussa lukemin 0-2 (2-3, 1-6). Tahko sai otteluun loistavan lähdön, mutta lopulta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

Ensimmäinen jakso lähti hienosti Tahkolta liikkeelle. Keltapaidat sai heti ensimmäisessä vuorossa ajolähdön ja ensimmäistä peliään Tahkossa pelannut Juha Niemi onnistui lyömään juoksun. Pallo oli jopa lähellä mennä läpi kolmosluukusta, mutta Vimpelin ulkokenttä sai minimoitua vahingot. Toinen vuoropari meni myös samalla kaavalla, kun Niemi onnistui toistamiseen. Tämän jälkeen kuitenkin sisäpeli hyytyi ja Vimpeli sai onnistumisia juuri tarpeeksi. Vimpelin uusi lyöjäjokeri J-P Vainionpää oli hyvässä vireessä jäi löi kolme juoksua. Näin ollen jakso päättyi 2-3 lukemiin.

Toinen jakso oli puolestaan selkeämpi ja Tahkolla oli vaikeuksia erityisesti tilanteiden rakentamisessa. Vimpelin sisäpeli oli puolestaan hyvällä tasolla ja lopulta Vetolaiset löivät taululle kuusi juoksua, mikä riitti jakson ja koko ottelun voittoon lukemin 0-2.

Tahko jatkaa pelejä sunnuntaina, kun ohjelmassa on vieraspeli ja suuntana Kitee. Seuraava kotipeli on ensi viikon torstaina, kun Pihkalaan saapuu Kankaanpään Maila.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko