Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

2.7.2020

2

-

0

(

2-0
, 8-4

)

Vimpelin Veto

Sarjakärki kumoon perjantain huippumatsissa

Hyvinkään Tahko nappasi makean voiton Pihkalan perjantai-illassa, kun sarjakärki Vimpelin Veto kaatui lukemin 2-0 (2-0, 8-4). Ottelusta muodostui mahtava jännitysnäytelmä.

Ensimmäinen jakso oli molemmin puolin hyvää ulkopeliä. Tahkon ulkopelin ykkösnimenä nähtiin kakkospolttaja Patrik Vartama ja Vimpelin puolelta loisti Mikko Kanala. Ensimmäiset ja ainoat juoksut nähtiin kolmannen aloittavalla.  Juha Korhonen rikkoi kuparisen loistavalla kakkossauma lyönnillä ja Kalle-Tapio Huusko viiletti kotiin. Teemu Nikkanen onnistui myös ja Tahko siirtyi 2-0 johtoon. Lopussa Vimpeli pääsi painostamaan, mutta yritykset jäivät vaisuiksi. Tahkon ulkopeli kesti. Erityismainintaa on annettava debyyttikauttaan pelaavalle Elmo Peltoselle, joka kesti Vimpelin pommituksen vakuuttavasti. Myös Riku Hokkanen pelasti muutaman pahan yrityksen.

Toinen jakso saatiin kunnolla käyntiin toisessa vuoroparissa. Vimpelin Matias Rinta-Aho löi läpi kakkospuolelta kahden juoksun arvoisesti. Tahko vastasi tähän hienosti. Jere Vikström löi pallon kolmosjatkeelta läpi ja kiersi kunniaa 1+1. Tahko löi lisää vettä myllyyn, kun Kalle-Tapio Huusko ja Patrik Vartama onnistuivat kotiutuksissa. Tahko ratkaisi ottelun kolmannessa vuoroparissa. Ensin ulkopeli hoiti kolme paloa taululle ja sisällä lyötiin lukemat 8-2. Teemu Nikkanen onnistui kahdesti ja illan kruununa nähtiin Elmo Peltosen uran ensimmäinen kunnari. Peltonen löi tiukan lyönnin kakkosrajaan, joka yllätti Vimpelin ulkokentän. Jakson loppulukemat olivat 8-4 ja kolme pistettä jäi Pihkalaan.

 

 

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko