Imatran Pallo-Veikot

25.7.2020

1

-

2

(

7-6
, 1-7
, 1-1
, 2-3

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Tahko nappasi tärkeät pisteet Imatralta | Lammin Säästöpankki -otteluraportti

Hyvinkään Tahko voitti Imatran Pallo-Veikot maanantai-illan vierasottelussa lukemin 1-2 (7-6, 1-7, 1-1, 2-3). Kotiutuslyöntikilpailuun venyneen ottelun hahmoksi nousi Juha Niemi, joka löi kahdeksan juoksua sekä kotarin ratkaisunpinnan.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin paljon juoksuja ja johtoasema vaihteli useaan otteeseen. IPV siirtyi ensin Joona Sikiön kunnarilla 3-0 johtoon, kun hän halkaisi kentän. Tahko vastasi tähän neljällä juoksulla otti johdon takaisin itselleen. IPV löi taas kunniaa ja peli oli neljännen aloittavan jälkeen 7-6. Tahko pääsi yrittämään tasoitusta, mutta lopulta tiukka palo kotiin varmisti kotijoukkueen jaksovoiton.

Toinen jakso mentiin Tahkon hallinnassa. Ensin Juha Niemi ja Lauri Vierimaa onnistuivat lyömään juoksut ja sen jälkeen Jere Vikström kiersi kunniaa kolmoskopparin ylityksellä ja lukemat olivat 1-4. Kun vielä Juha Niemi tälläsi pallon läpi kolmosjatkeelta kolmen juoksun arvoisesti oli jakso näin ratkennut ja loppulukemat olivat 1-7.

Kun supervuoro tasattiin 1-1, ratkaisua haettiin kotiutuslyöntikilpailusta. Tämä alkoi loistavasti Tahkon kannalta, kun Valentin Ikonen kiersi kunniaa ja Juha Niemi löi Jere Vikströmin kotiin. Näin Tahko sai kolme juoksua taululle. IPV onnistui myös kahdesti, mutta tämä ei riittänyt, kun Petteri Alanen otti kärpäsen viimeisestä parista ja ottelu ratkesi näihin lukemiin. Tahko jatkaa voittojen tiellä ja kaksi pistettä matkaavat Hyvinkäälle.

Tahkon Jere Vikström oli lopulta tyytyväinen joukkueensa esitykseen:

” Sekava ja aaltoileva ottelu. Ensimmäisellä jaksolla omaa suorittamista sotki kaari- ja etenemisvirheet. Toiselle jaksolle saatiin peliä parsittua kasaan. Tiukkaa vääntöä ja lopputulemana hyvä voitto sekä tärkeät pisteet. ”

Tahko jatkaa pelejä tämän viikon perjantaina, kun Hyvinkäälle saapuu Seinäjoen JymyJussit. Tervetuloa Pihkalaan! Ottelu alkaa klo 18:00 ja liput ennakkoon myy Lippu.fi

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

 

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko