Infopakettia tahkolaisittain – Fanipaidat myyntiin, Toimiston aukioloaika, Lipunmyynti käynnissä

Uudet pelipaidat tulevat myyntiin keskiviikkona 16.3.

Aikaisemmin helmikuussa julkaistut kesän 2022 pelipaidat tulevat myyntiin 16.3. Myynti tapahtuu Tahkon verkkokaupassa. Paidoista tulee myyntiin kuvien kaltaisia napitettuja fanipaitoja, joissa Tahkon logo, nimi ja numero on brodeerattuna. Paitojen hinta on 75€ / kpl. Pelaajien numerot julkaistaan tulevien viikkojen aikana. Vieraspelipaita julkaistaan tiistaina 15.3.

Tahkon toimisto avoinna keskiviikosta 16.3. lähtien.

Hyvinkään Tahkon toimisto on avoinna keskiviikosta 16.3. lähtien. Toimisto on auki aina keskiviikkoisin klo 12-17 ja se sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 5-9. Toimistolla on mahdollisuus ostaa kausikortteja sekä fanituotteita. Lisäksi on mahdollista sovittaa eri kokoja uusista pelipaidoista. Toimistolla ei myydä yksittäisiä ottelulippuja, vaan niiden myynti tapahtuu Lippu.fi -palvelussa. Tahkon joulumyyjäisistä ostetut kausikortit postitetaan myös maaliskuussa.

Yksittäisten otteluiden lipunmyynti on nyt käynnissä.

Kauden 2022 yksittäisten kotiotteluiden lipunmyynti on nyt käynnissä. Liput myy Lippu.fi -palvelu. Katso lisää täältä. Tahkon kausi alkaa 13.5. kotiottelulla Vimpelin Vetoa vastaan.

Talvikausi jatkuu ensi viikon lauantaina Tampereella.

Hyvinkään Tahko jatkaa Halli-SM -alkulohkoa Mansea vastaan 5.3. lauantaina. Ottelu alkaa klo 17:00 ja panoksena on lopputurnauspaikka. Ottelu näkyy livenä Ruutu+ -palvelusta ja sitä on myös mahdollista tulla seuraamaan paikan päälle Tampereen Pirkkahalliin. Lippuja voit ostaa Manse PP:n kaupasta sekä heiltä voi kysyä lisätietoja järjestelyistä.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko