Joensuun Maila

8.6.2020

1

-

2

(

4-2
, 8-11
, 0-1

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Kova avausvoitto Joensuusta

Tahko nappasi kauden avausvoiton Joensuusta. Joma kaatui lopulta supervuorossa lukemin 1-2s (4-2, 8-11, 0-1). Tiistai-illasta muodostui tapahtumarikas vääntö ja Tahko osoitti kovuutensa tiukoissa paikoissa.

Ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä. Ottelu eteni 0-0 lukemissa kolmanteen vuoropariin saakka, kunnes JoMa osoitti lyöntivoimaansa kahdella läpilyönnillä. Ensin Topi Hurskainen puhkoi kakkosrajan ja tämän jälkeen Aleksi Rautiainen löi läpi kolmosrajasta. Molemmat lyönnit toivat kaksi juoksua ja numerot olivat 4-0. Tahko pääsi lopussa luomaan painetta, mutta kiri jäi vajaaksi. Jakson loppulukemat olivat näin 4-2.

Toinen jakso oli juoksujuhlaa ja molemmat joukkueet löivät vuoronperään juoksuja. Kahden vuoroparin jälkeen tilanne oli 5-5, kun kolmannen aloittavalla Kalle-Tapio Huusko asteli lyömään. Huusko löi ensin kakkosjatkekumuralla kunnarin ja kaksi tavallista sekä neljännen aloittavalla kunnarin tyhjään kenttään. Tahkon lyöntipeli oli kuumaa ja jakso lopulta 8-11 Keltaisille.

Supervuorossa Tahko rakensi kahdella palolla ajolähtötilanteen ja Kristian Malikine asteli lyömään. Malikine löi viimeisellä pallon kakkospussiin ja Ville Vierimaa toi nopeilla jaloillaan uransa ensimmäisen juoksun, joka jäi lopulta voittojuoksuksi. Näin Tahko voitti JoMan supervuorossa ja kaksi pistettä matkasivat Hyvinkäälle.

Tahkon ulkopeliä hyvin johtanut lukkari Petteri Alanen oli innoissaan matsin jälkeen:

”Hyvä peli oli. Tuntui, että koko porukalla pysy koko pelin hyvä keskittymisen taso kovana ja oltiin tosissaan tultu voittamaan tätä ottelua.”

”No kyllähän sanoisin, että se ratkes siihen toisen jakson ekaan vuoroon, kun saatiin pää kunnolla auki sisäpelissä. Tai siitä tuntu, että hallinnan tunne vaihtui pelissä meille selvästi.”

Alanen kertoi nauttivansa JoMaa vastaan syöttämisestä ja on positiivisin mielin uudesta ulkopelistä:

”Oli kyllä mukava syöttää. Kaverilla pelaa pari omaa hyvää kaveria, niin se on aina mukava lisä peliin. Lisäksi tiukka peli, hieno kenttä ja hyvä mökä nosti pelifiilistä entisestään tappiin.”

”Kyllähän se rupeaa hahmottumaan itsellä erittäin positiivisesti. Tänään saatiin todella vahvasti pelattua varsinkin 0- ja 1-tilannetta koko porukalla. Näen että koko porukalla on luottavainen fiilis ulkopeliimme tällä hetkellä.”

Tahko jatkaa pelejä torstaina, kun vuorossa on vieraspeli Imatralla.

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko