Miehet

Johanna Vuorenmaa Tahko Pesis Oy:n toimitusjohtajaksi

Hyvinkään Tahkon miesten superpesisjoukkueen taustayhtiön Tahko Pesis Oy:n uusi toimitusjohtaja on Johanna Vuorenmaa

Kesällä aloitettu hakuprosessi on saatu päätökseen ja uudeksi toimitusjohtajaksi valikoitui Johanna Vuorenmaa. Vuorenmaa on aloittanut tehtävässä jo tämän viikon maanantaina. Hän lähtee innostunein mielin uuteen pestiin:

”Innostus ja päättäväisyys päällimmäisenä. On hienoa päästä kehittämään sekä yhtiön toimintaa että Tahko-brändiä.”

Vuorenmaa omaa laajaa kokemusta liikunta-alalta:

”Olen toiminut liikunta-ja hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2015, aluksi personal trainerina ja viimeiset vuodet työhyvinvointiprojekteissa eri yrityksissä. Uskon voivani käyttää tätä kokemusta myös Tahkon kumppaniverkoston ja yritysyhteistyön kehittämisessä.”

”Koulutukseltani olen yo, kauppateknikko, liiketalouden tradenomi ja olen suorittanut myös yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (YJET). Liikuntapuolelta koulutuksia on kuntosaliohjaaja, personal trainer, ravintoneuvoja, ryhmäliikuntaohjaaja ja mitä näitä nyt on kertynyt…”

”Oma urheilutausta on yksilölajipuolelta: telinevoimistelu, kilpa-aerobic ja fitness (se versio, missä tehdään akrobatiaa, kehonhallintaa ja kestävyyttä ilmentävä vapaaohjelma). Olen pelannut myös pesäpalloa yhden kauden joskus yläasteikäisenä, eli tiedän säännöt ja pelin kulun pääpiirteittäin, mutta mielenkiinnolla kuuntelen kyllä katsomossa pesistietäjien kommentointia taktiikoista.”

Vuorenmaa näkee Tahkossa paljon hyödyntämätöntä potentiaalia:

” Näen Tahkon kehittymiskykyisenä ja kehittymishaluisena. Muutin perheen kanssa Hyvinkäälle kesällä 2021, joten katson toimintaa vielä hyvin ulkopuolisen silmin. Tahkossa on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia. ”

Tulevaisuudessa Vuorenmaa haluaa tuoda Tahkon entistä paremmin tunnetuksi hyvinkääläisille:

” Seuraa lähdetään tottakai kehittämään eteenpäin. Ihan ensin pitää laittaa kuntoon muutamia pikkujuttuja, kuten Tahkon tekeminen näkyväksi kaupungissa ja Pihkalan opasteet, jotta jengi löytää peleihin. Hyvinkäälle muuttaa koko ajan uusia ihmisiä, myös heidät olisi kiva saada pesiskatsomoon. Pesäpallo on kuitenkin lajina viihdyttävä seurata, vaikka ei lajista oikein mitään tietäisikään – koko ajan tapahtuu ja säännöt on suht yksinkertaiset. Parhaimmillaanhan ottelutapahtumat voisi olla koko perheen kivaa yhdessäoloaikaa. ”

” Pelillisiin asioihin en ota kantaa, sitä varten on eri ihmiset. Minun tehtävä on huolehtia päivittäisestä hallinnosta, kannattavuudesta ja toiminnan läpinäkyvyydestä. Kun nämä on hanskassa, pääsen toivottavasti kehittämään toimintaa.”

Vuorenmaa lähettää lopuksi terveisiä kannattajille ja Tahko-yhteisölle:

”Tehdään Hyvinkäästä entistä keltaisempi kaupunki ja nähdään ensi kesänä Pihkalassa! ”


Lue myös Aamupostin juttu Tahkon uudesta toimitusjohtajasta:

https://www.aamuposti.fi/urheilu/5359340

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko