Juha Korhonen 1v jatkosopimus!

Hyvinkään Tahko on tehnyt 1v jatkosopimuksen Juha Korhosen kanssa! 

Koren vuonna 1999 alkanut huikea superpesisura saa näin jatkoa. Tänä vuonna Korhonen rikkoi maagisen sadan kunnarin rajan ensimmäisenä pelaajana miesten Superpesiksessä. Kore oli myös hyvässä vireessä syksyllä, kun Tahko pääsi mitalipeleihin ensimmäisen kerran sitten vuoden 2014.

Tämä Tahko-legenda vahvistaa jokeriosastoa ja auttaa Keltaisen sisäpeliä kotiuttamisen ja vaihtopelaamisen merkeissä. Kore on innoissaan tulevasta ja kertoo motivaatiota vielä löytyvän:

“Hyvät fiilikset jatkaa pelaajauraa kasvattajaseurassa. Viime kaudesta jäi hampaankoloon ennen kaikkea henkilökohtaisen suoritustason osalta ja tietysti myös karvaan neljännen sijan kautta.”

“Pesis on edelleen kivaa ja paikat on kunnossa, niin haluan olla mukana rakentamassa Tahkon nousua kohti terävintä kärkeä.”

Korhonen koki viime kauden uudistuksien olleen onnistuneita, mutta huomauttaa työnteon merkityksestä myös tulevaisuudessa:

“Viime kauden reilu 11 kuukauden matka uudistuneen joukkueen kanssa oli antoisa. Mukaan mahtui paljon erilaisia fiiliksiä ja peliesityksiä. Teimme ison kasvutarinan ja palautimme Tahkon mitalipeleihin. Samalla oli mahtava pelata lähes täydessä Pihkalassa.”

“Perusta on nyt valettu, mutta työtä on paljon jokaisella sektorilla, jotta kestomenestyjien etumatka saataisiin kiinni. Urheilullinen menestys ei tule itsestään vaan vaatii jatkuvuutta ja oikeita henkilövalintoja. Tämän vuoden teoilla ei ensi vuonna saa mitään, vaan asiat pitää tehdä uudelleen, jotta kesällä on mahdollisuus pärjätä. Kilpailu kovenee koko ajan ja siinä kyydissä on pysyttävä.”