Juhani Myyryläinen Tahkon miesten fysioterapeutiksi – Tahko 2022

Hyvinkään Tahko vahvistaa valmennustiimiään, kun Juhani Myyryläinen tulee mukaan fysioterapeutiksi. Myyryläinen auttaa pelaajia erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä sekä suorituskyvyn parantamisessa. 

Myyryläinen on myös tuttu näky pesäpallokentillä pelattuaan Superpesiksessä yhdeksän kauden ajan Kiteellä ja Imatralla. Hän lähtee innostunein mielin uuteen pestiin:

“Erittäin mielenkiintoista päästä aivan uudessa roolissa pesisjoukkueen mukaan touhuamaan. Yli-Saunamäen Antin kanssa pesiksen taustakeskusteluja aloiteltiin jo puolihuolimattomasti viime kesänä ja otimme keskustelut pöytälaatikosta uudestaan esiin nyt syksyllä. Joukkueella oli tarve fysiotyypille ja itsellä sopivasti kutiseva pesishammas. Näen tässä paljon molemminpuolisia mahdollisuuksia.” 

“Olen toiminut fysioterapeuttina yrittäjänä tuki-ja liikuntaelinkuntoutuksen puolella reilu 3 vuotta. Alkuvuodet valmistumisen jälkeen tein töitä Joensuussa, kunnes rantauduin Tampereelle Fysioavaimelle syksyllä 2021.”

Myyryläinen lähestyy fysioterapeutin työtä monipuolisella näkökulmalla:

“Itseäni kiinnostaa fysioterapeuttina kehon erilaisten ongelma- ja kiputilojen ratkaiseminen, suorituskyvyn parantamiseen liittyvät pikkuseikat, sekä myös tarpeen vaatiessa manuaaliset käsittelyt. “

“Tällä hetkellä nämä näkyvät omassa koulutustaustassa, joka on pyörinyt manuaalisten hoitojen maailmassa mm. akupunktio ja selkärangan manuaalinen tutkiminen ja käsittely. Tulevaisuuden suunnitelmat oman alan jatkokouluttautumiseen kohdistuvat urheilufysioterapiaan. ”

“Itse urheilun puolella kiinnostuksen kohteet ovat olleet vahvasti palloilulajeissa ja tuli tuossa 9 kauden aikana Superpesistäkin kokeiltua Kiteellä ja Imatralla.“

Myyryläinen on talven aikana mukana Tahkon leireillä sekä hallipeleissä. Kesällä hän on aktiivisesti joukkueen mukana:

“Joukkueen kanssa talvella liikun mukana pääosin leireillä sekä hallipeleissä. Talven pääpaino on selvästi vammojen kuntoutuksessa, suorituskyvyn parantamisessa muun valmennuksen lisänä sekä on pyrkimys luonnollisesti myös hillitä uusien vammojen syntymisen mahdollisuutta. Välillä pyörin harjoituksissa tiuhaan kuvaushommissa ja pyrin tutkimaan pelaajien liikemalleja lajisuoritusten yhteydessä.”

“Kesällä sitten mennään tiiviimmin ottelutapahtumissa joukkueen mukana. Luvassa varmasti teippausta ja akuuttien vaivojen ja kiputilojen hoitoa.”

Myyryläinen haluaa pitää urheilijat ehjänä ja ottaa omalla tietämyksellään urheilijoista enemmän irti:

“Tottakai haluan tuoda joukkueeseen mukaan omaa persoonaani ja omaa tietämystäni sekä kokemustani pelaajan tueksi kehittymisessä urheilijana. Uutena lisänä valmennustiimiä pyrin tuomaan yksilölle vielä sen pienen hänen tarvitsemansa lisän suorituskykyyn, sekä ottamaan pelaajan kannalta olennaisia asioita esiin, mitkä ajavat tätä parempaan suoritukseen, oli sitten kyseessä suorituksen tehokkuus tai ehjänä pysyminen. “

”Terveestä urheilijasta on aina enemmän hyötyä kuin loukkaantuneesta.”

Hyvinkään Tahko aloittaa talvikauden ottelut tammikuun 8.-9. päivä pelaamalla kahdesti Joensuun Mailaa vastaan Joensuu areenassa.

Tahkon 2022 kausikortit tulevat nettimyyntiin tammikuun alusta. Syynä tälle on lipunvälittäjän vaihtuminen.

Nappaa Tahkon fanituotetta pukinkonttiin – verkkokauppaan tästä

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko