Juniorit

Pesiskoulut Riihimäelle ja Lopelle!

Hyvinkään Tahko ja Riihimäen Pallonlyöjät järjestävät yhteistyössä Lopen kunnan kanssa pesiskoulut Riihimäellä ja Lopen Läyliäisissä. Ilmoittautuminen on jo auki, joten ei muuta kuin mukaan harjoittelemaan

Lue lisää »

Pesisliikkari

Pesisliikkari on pesispainotteinen liikuntaleikkikoulu perheen pienimmille, 2015-2017 syntyneille lapsille.

Liikkaria pidetään sekä kesällä että talvella. Kesäpesisliikkarin kausi alkaa 20.5. Ilmoittaudu uudelle kaudelle mukaan nyt!

Liikuntaleikkikoulussa opetellaan monipuolisesti sekä liikunnallisia että sosiaalisia taitoja turvallisessa ympäristössä ja pidetään hauskaa!

2015-2017 -syntyneet lapset

 • 20.5.-17.6.2021 ja 5.8.-16.9.2021 (juhannusviikosta eteenpäin heinäkuun loppuun liikkari on tauolla)
 • Torstaisin Vehkojan koulun kentällä klo 17-18
 • Hinta 50 € (sisaralennus -5 €) sisältää: yhden kerran viikossa, vakuudellisen pesispassin, koulutetut ohjaajat, välineet, kenttävuokran ja Tahko-tuotteen
 • Vastuuvalmentajana seuran junioripäällikkö Ella Kaasinen
 • Apuohjaajina toimivat seuran omat, koulutetut juniorit
 • Lisäämme liikkarilaiset seuramme My Clubiin, jossa liikkarikertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

 

JunnuSuper

Tahkon Junnusuper on 2009-2014 -syntyneiden lapsien matalan kynnyksen harrastemuoto kesäksi. Junnusuperissa pelataan joka kerralla pesistä ilman joukkuetoimintaan sitoutumista. Pelit toteutetaan pienpelimuotona helpotetuilla säännöillä niin, että jokainen pääsee pelin aikana kokeilemaan jokaista pelipaikkaa. Pelien lisäksi Junnusuperissa harjoitellaan pesäpallon perustaitoja, leikitään, liikutaan ja tutustutaan uusiin kavereihin!

2009- ja 2010 -syntyneet muodostavat oman ryhmänsä (ryhmä A), kuten myös 2011- ja 2012 -syntyneet (ryhmä B) ja 2013- ja 2014 -syntyneet lapset (ryhmä C).

 • 10.5.-16.6. ja 2.8.-18.8. (juhannusviikosta heinäkuun loppuun junnusuper on tauolla)
 • Tiistaisin ja torstaisin 18.5.-17.6. ja 3.8.-19.8 Puolimatkan koulun kentällä
 • Hinta 50 € (sisaralennus -5 €) sisältää: kaksi ohjattua harjoituskertaa viikossa, vakuudellisen pesispassin, koulutetut ohjaajat, välineet, kenttävuokran ja Tahko-tuotteen (juomapullo)
 • Lisäämme junnusuperilaiset seuramme My Clubiin, jossa harrastekertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

Pesiskoulu

Perinteikäs, tuhansia lapsia vuosien aikana liikuttanut pesiskoulu järjestetään 2009-2014 -syntyneille lapsille legendaarisella Pihkalan pesäpallostadionilla arkiaamupäivisin. Pesiskoulussa harjoitellaan intensiivisen kahden viikon ajanjaksolla pesiksen laji- ja pelitaitoja ja liikutaan monipuolisesti kolmessa ryhmässä (2009- ja 2010 syntyneet ryhmä A, 2011- ja 2012 -syntyneet ryhmä B ja 2013- ja 2014 -syntyneet ryhmä C)

 • Toimintaa järjestetään 7.6.-18.6.2021 arkisin klo 10-12 Pihkalan pesäpallostadionilla
 • Hinta 100 € (sisaralennus -10 €) sisältää: vakuudellisen pesispassin, koulutetut ohjaajat, välineet, kenttävuokran ja Tahko-tuotteen (juomapullo)
 • Lisäämme pesiskoululaiset seuramme My Clubiin, jossa kertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

 

Riihimäen ja Lopen pesiskoulu

Hyvinkään Tahko ja Riihimäen Pallonlyöjät järjestävät yhteistyössä Lopen kunnan kanssa pesiskoulut Riihimäellä ja Lopen Läyliäisissä. Ilmoittautuminen on jo auki, joten ei muuta kuin mukaan harjoittelemaan ja pelaamaan pesistä! Pesiskoulut pidetään 7.6.-11.6. maanantaista perjantaihin 1-6 -luokkalaisille eli 2008-2013 -syntyneille lapsille.

Klo 10-12
Peltosaaren pesäpallokenttä
Hj. Elomaan katu 6, 11130 Riihimäki

Klo 13-15
Läyliäisten koulun kenttä
Koulutie 3, 12600 Läyliäinen

 • Pesiskoulun hinta on 50 €. Hinta sisältää:
  Vakuudellisen pesispassin, joka sisältää mm. vapaan pääsyn runkosarjaotteluihin (katso passin tuoteseloste)
 • Pesiskoulutuotteen, joka on tänä vuonna juomapullo Tahkon logolla!
 • Välineet, kentät ja koulutetut ohjaajat

Lapsi ei tarvitse mukaansa siis muuta kuin säähän sopivan vaatetuksen ja oman juomapullon! Jos kotoa löytyy pesäpallovälineitä, niitä saa toki käyttää. Välineet ja vaatteet kannattaa nimetä.

Pesiskoulurehtorina ja yhtenä ohjaajista toimii Tahkon Leidien superpesispelaaja Oona Vahvelainen!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko