Juniorit

Juniorijoukkueet

Tahkon juniorijoukkueita löytyy jokaisesta ikäryhmistä sekä aivan pienimmille tarjolla on myös sekajoukkue, jossa päästään harrastamaan pesäpalloa jo pienestä pitäen. Tutustu tarkemmin joukkueisiin alla olevista linkeistä, joista löydät myös joukkueita koskevat uutiset sekäl tiedot tulevista peleistä.

Tule mukaan harrastamaan pesäpalloa

Yli satavuotisen historian omaavassa, perinteikkäässä Hyvinkään Tahkossa voit aloittaa pesäpallon jo 4-vuotiaana liikuntaleikkikoulu pesisliikkarista, pelata omassa kotikaupungissa juniorivuodet ja päästä pelaamaan niin naisissa kuin miehissäkin pääsarjatasolla, superpesiksessä! Pelaajauran lisäksi seurassamme voi suuntautua niin valmentajaksi, pelinjohtajaksi, tuomariksi, talkoolaiseksi kuin seuratyöntekijäksikin, ja jokaisen mukana olevan panosta arvostetaan.

Lämpimästi tervetuloa Tahko-perheeseen!

Tahko/SCH harrastekerho

Uutena harrastemuotona Tahko ja Sport Club Hyvinkää eli hyvinkääläinen salibandyseura järjestävät 1-3 -luokkalaisille lapsille pesistä ja säbää sisältävän harrastekerhon talven ajaksi. Lapsia kahdesti liikuttava kerho tarjoaa ei-joukkuetoiminnassa oleville lapsille mahdollisuuden kokeilla kahta eri lajia yhdellä maksulla ja näin oppia monipuolisia liikuntataitoja!

Harrastekerho toimii 20.10.2020–25.3.2021 välisenä aikana.

Pesisliikkari

Pesisliikkari on liikuntaleikkikoulu perheen pienimmille, 2014-2016 syntyneille lapsille.

Uusi kausi on alkanut 2.11.2020. Voit tulla mukaan myös kesken kauden.

Liikuntaleikkikoulussa opetellaan monipuolisesti sekä liikunnallisia että sosiaalisia taitoja turvallisessa ympäristössä ja pidetään hauskaa!

JunnuSuper

JunnuSuper on pienpesispelimuoto 2008-2013 -syntyneille lapsille, jossa pelataan 5-7 pelaajan joukkueilla. Joukkueet ovat sekajoukkueita. Säännöt ovat JunnuSuperissa hieman helpotettuja, ja jokainen pelaaja pääsee kokeilemaan jokaista pelipaikkaa. Pelit ovat kestoltaan lyhyempiä.

Jokaisella JunnuSuperkerralla harjoitellaan aluksi monipuolisesti liikkuen ja leikkien. Harjoittelulla taataan se, että jokainen oppisi monipuolisen lajin pelitapaa sekä myös tekniikoita. Pääpaino on kuitenkin pelaamisessa, ja jokaisella kerralla pelataan.

Ilmoittautuminen kaudelle 2021 käynnistyy keväällä.

Pesiskoulu

Kahden ja puolen viikon mittainen päiväsaikaan järjestettävä intensiivileiri, jossa lapsi pääsee harjaannuttamaan pesistaitojaan.

Ilmoittautuminen kaudelle 2021 käynnistyy keväällä.