Juniorit

Pesisliikkari

Pesisliikkari on tänä talvena 2016-2018 -syntyneiden lasten pesispainotteinen liikuntaleikkikoulu. Liikkari on ollut Tahkon toiminnoissa mukana vuodesta 2017. Perheen pienimpien liikuntaleikkikoulussa harjoitellaan pesiksen alkeita helpotetuilla harjoitteilla, välineillä ja leikeillä, opetellaan ryhmässä toimimista ja ohjeiden kuuntelua ja pidetään hauskaa!

Toimintaa järjestetään:

– Maanantaisin klo 17-18
– aikavälillä 1.11.2021-. 13.12.2021 & 10.1.2022-21.3.2022 (liikkari lomailee joululoman ja talvilomaviikon ajan).
– Pohjoispuiston koulun salissa
– Hinta 60 €, sisaralennus -5 €
Hinta sisältää: vakuutuksellisen pesispassin, salivuokran, koulutetut ohjaajat ja välineet.
– Vastuuvalmentajana Emmi Hannuniemi.
– Apuohjaajina toimivat seuran omat, koulutetut juniorit
– Lisäämme liikkarilaiset seuramme My Clubiin, jossa liikkarikertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

JunnuSuper

Tahkon Junnusuper on 2010-2015 -syntyneiden lapsien matalan kynnyksen harrastemuoto kesäksi. Junnusuperissa pelataan joka kerralla pesistä ilman joukkuetoimintaan sitoutumista. Pelit toteutetaan pienpelimuotona helpotetuilla säännöillä niin, että jokainen pääsee pelin aikana kokeilemaan jokaista pelipaikkaa. Pelien lisäksi Junnusuperissa harjoitellaan pesäpallon perustaitoja, leikitään, liikutaan ja tutustutaan uusiin kavereihin!

Ilmoittautuminen alkaa keväällä 2022

G-juniorit

– Seuran nuorin ikäluokkajoukkue on G-juniorit, joka muodostuu kaudella 2021-2022 2014- ja 2015-syntyneistä lapsista. Toimintaa järjestetään:
– maanantaisin klo 18-19
– Pohjoispuiston koulun salissa
– Kuukausimaksu 25 €

Hinta sisältää seuran jäsen- ja toimintamaksut, välineet, pelipuvun, sali- ja kenttävuokrat, sarjailmoittautumisen ja ohjaajien palkkiot. Tämän lisäksi toiminnasta tulee maksettavaksi pelaajan henkilökohtainen lisenssi, jonka ostamalla pelaaja voi kesällä pelata PPL etelän aluesarjaa ja junnusuperturnauksia.
– Vastuuvalmentaja Emmi Hannuniemi, apunaan Inka Tikka, Niilo Heinonen, Sonja Leskinen, Sanni Mäyrä ja Kiira-Sofia Laiti.

Ilmoittautuneet lisätään seuran My Clubiin oikean ryhmän alle, jota kautta infot, ilmoittautumiset ja laskutukset hoituvat, ja myös joukkuetoiminnassa vanhempien ja valmentajien WhatsApp-ryhmiin. 

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko