Harraste

Yli satavuotisen historian omaavassa, perinteikkäässä Hyvinkään Tahkossa voit aloittaa pesäpallon jo 4-vuotiaana liikuntaleikkikoulu pesisliikkarista, pelata omassa kotikaupungissa juniorivuodet ja päästä pelaamaan niin naisissa kuin miehissäkin pääsarjatasolla, superpesiksessä! Pelaajauran lisäksi seurassamme voi suuntautua niin valmentajaksi, pelinjohtajaksi, tuomariksi, talkoolaiseksi kuin seuratyöntekijäksikin, ja jokaisen mukana olevan panosta arvostetaan. Lämpimästi tervetuloa Tahkoperheeseen!

TahkoJunnuSuper

Kiitämme jälleen kesäkaudesta ja palaamme jälleen ensi kesänä pelailemaan!

JunnuSuperilla Tahko haluaa madaltaa lasten kynnystä aloittaa harrastus ja kokea liikunnan riemua. Kaikkein tärkeimpänä seura haluaa tarjota lapsille sitä, mikä pesäpallossa on parasta: pelaamista ja yhdessä toimimista!

Mitä?

JunnuSuper on pienpesispelimuoto 2008-2013 -syntyneille lapsille, jossa pelataan 5-7 pelaajan joukkueilla. Joukkueet ovat sekajoukkueita. Säännöt ovat JunnuSuperissa hieman helpotettuja, ja jokainen pelaaja pääsee kokeilemaan jokaista pelipaikkaa. Pelit ovat kestoltaan lyhyempiä.

Jokaisella JunnuSuperkerralla harjoitellaan aluksi monipuolisesti liikkuen ja leikkien. Harjoittelulla taataan se, että jokainen oppisi monipuolisen lajin pelitapaa sekä myös tekniikoita. Pääpaino on kuitenkin pelaamisessa, ja jokaisella kerralla pelataan.

Missä?

Toiminta alkaa maanantaina 1.6.2020. Kesto 9 viikkoa

Maanantaisin Puolimatkan koulun kenttä

MINIT (2011-2013 -syntyneet) klo 17-18.15 – max 25 lasta
SEMIT (2008-2010 -syntyneet) klo 18.30-19.45 – max 25 lasta

Keskiviikkoisin Sveitsin hiekkakenttä
MINIT (2011-2013 -syntyneet) klo 17-18.15 – max 25 lasta
SEMIT (2008-2010 -syntyneet) klo 18.30-19.45 – max 25 lasta

Torstaisin Martin urheilupuiston kenttä
MINIT (2011-2013 -syntyneet) klo 17-18.30 – max 12 lasta
SEMIT (2008-2010 -syntyneet) klo 17-18.30 – max 12 lasta

Miksi?

JunnuSuperin keskeisiä tavoitteita ovat tekemällä oppiminen, lasten ja seuran omien nuorten aktivoiminen sekä hauskanpito. Pienpesiksessä joukkueen etu kuten loppuun asti voiton tavoittelu antaa tilaa ennakkoluulottomalle yrittämiselle, kannustamiselle ja yksilöiden kehittymiselle.

Tahkon oma JunnuSuper antaa kesäksi lapsille mahdollisuuden pelata viikoittain pesistä ja opetella lajia ilman sitoutumista joukkuetoimintaan. Jos kipinä pesikseen syttyy, on syksyllä helppo siirtyä joukkueisiin avoimien harjoitusten kautta! Laajennetulla konseptilla pyrimme tuomaan matalan kynnyksen harrastemuodon lähemmäksi lapsia ja heidän kotejaan.

Miten?

Hyvinkään Tahkon junioripäällikkö Ella Kaasinen koordinoi JunnuSuperia, ja toimii vastuuvalmentajana. Tämän lisäksi paikalla on palkattuja kesätyöntekijöitä ja koulutettuja vetäjiä seuran omista junioreista!

Toivomme vallitsevasta tilanteesta johtuen, lapsella olisi omat pesäpallovälineet mukana, jos niitä vain löytyy.

Seura kuitenkin lainaa edelleen välineitä, mahdollistaen näin matalan kynnyksen toiminnan. Desinfioimme välineet ja numeroimme lapsen käyttämät lainavälineet seuralta ensimmäisellä käyttökerralla, jotta hän saisi harjoitella koko kesän samoilla varusteilla. Huolehdimme myös käsihygieniasta koko tapahtuman ajan (niin ennen, tapahtuman aikana, kuin sen päätyttyäkin).

Hinta?

1 kenttä 30 €
2 kenttää 45 €
3 kenttää 55 €
Hinta sisältää:

Pesispassin (sisältää vakuutuksen ja pääsyn kesän Superpesisotteluihin veloituksetta, jos passin ostaja lataa Pesis-applikaation!)
Osaavat ja innostavat, koulutetut vetäjät
Välineet tarvittaessa
Kenttävuokran
Kutsun seuran kauden päätös- ja palkitsemistilaisuuteen, jossa myös jokainen junnusuperilainen palkitaan osallistumisestaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tästä

TURNAUKSET
Eri kenttien joukkueet tulevat pelaamaan loppukesästä vastakkain, jos vallitseva tilanne antaa sen myöden. Tästä ilmoitamme erikseen.

KAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUS
Jokainen JunnuSuperiin osallistunut palkitaan Hyvinkään Tahkon kauden päätöstilaisuudessa! Kutsu tapahtumaan tulee erikseen.

LISÄTIETOJA
Hyvinkään Tahkon junioripäällikkö
Ella Kaasinen
0400 176 227
ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi

OHJAAJAT
Ohjaajina toimivat Hyvinkään Tahkon omat juniorit sekä aikuispelaajat vastuuvalmentaja Ellan kanssa.

PesisLiikkari

PESISLIIKKARI ON LIIKUNTALEIKKIKOULU PERHEEN PIENIMMILLE – uusi kausi alkaa 2.11.!

Liikuntaleikkikoulussa opetellaan monipuolisesti sekä liikunnallisia että sosiaalisia taitoja turvallisessa ympäristössä ja pidetään hauskaa! Liikkarissa ei harrasteta, joten lapsi ei tarvitse omia pesäpallovälineitä. Mukana on hyvä olla kuitenkin liikunnallinen vaatetus, tossut/lenkkarit/sisäpelikengät ja juomapullo!

Liikkarikerta kestää tunnin ja tunnin aikana leikitään, liikutaan, harjoitellaan ja opetellaan. Keskiössä ovat liikunnan eri osa-alueet, jotka tukevat lapsen motorista kehitystä. Pesäpalloharjoitteita on mukana erilaisina helpotettuina tehtävinä ja leikkeinä, ja käytössä ovat erilaiset ja erikokoiset mailat sekä pallot. 105 pesäpallo-onnistumista -materiaali on vahvasti toiminnassa mukana!

Tälle talvikaudelle liikkariin tulee kaksi ryhmää:

– maanantaisin pohjoispuiston koulun sali klo 17-18
– perjantaisin puolimatkan koulun sali klo 17-18
– 2.11.2020-26.3.2021
– Liikkaria taukoilee 21.12.2020-10.1.2021 ja talvilomaviikon 8 (22.2.-28.2.2021)
– Hinta 60 € sisältää yhden illan viikossa, vakuudellisen pesispassin, välineet, ohjaajat ja salivuokran
– 4-6 -vuotiaat harjoittelevat kaikki samaan aikaan

Vastuuvalmentaja/ohjaaja: Ella Kaasinen

Jos on mitä tahansa kysyttävää tai haluat apuohjaajaksi liikkariin, ota yhteyttä:
ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi
0400 176 227

Pesiskoulu

Kiitämme kesän 2020 pesiskouluun osallistuneita lapsia – palaamme jälleen ensi kesänä!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko