Tahko/SCH harrastekerho

Uutena harrastemuotona Tahko ja Sport Club Hyvinkää eli hyvinkääläinen salibandyseura järjestävät 1-3 -luokkalaisille lapsille pesistä ja säbää sisältävän harrastekerhon talven ajaksi. Lapsia kahdesti liikuttava kerho tarjoaa ei-joukkuetoiminnassa oleville lapsille mahdollisuuden kokeilla kahta eri lajia yhdellä maksulla ja näin oppia monipuolisia liikuntataitoja! Omia välineitä ei ole pakko olla, vaan lapsi saa välineet kumpaankin lajiin lainaan!

  • 2011-2013 -syntyneille lapsille
  • 20.10.2020-25.3.2021 välisenä aikana poislukien joulu- ja talvilomaviikot
  • Hinta 100 € sisältää vakuudelliset harrastepassit, kaksi ohjattua liikuntakertaa viikossa, välineet, koulutetut ohjaajat ja tilavuokran (sisaralennus -10 € toisesta lapsesta)
  • Pesäpalloa (Ella Kaasinen ohjaa) tiistaisin pohjoispuiston koululla klo 19.10-20.10.
  • Salibandya (Noora Laakso ohjaa) torstaisin puolimatkan koululla klo 17.30-18.30
  • Lisäämme harrastekerhon jäsenet seuramme My Clubiin, jossa harrastekertoihin voi ilmoittautua etukäteen IN & OUT merkeillä. Näin pystymme paremmin seuraamaan jo poikkeustilanteen takiakin sitä, kuka on milloinkin paikalla. Rekisteröityminen käyttäjäksi ei maksa mitään, eikä sen käyttöä keneltäkään vaadita.

Lisätietoja

Hyvinkään Tahkon junioripäällikkö

Ella Kaasinen
0400 176 227
ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko