Kaarikivi ja Vahvelainen jatkossakin Tahkossa!

Senja Kaarikivi ja Oona Vahvelainen pelaavat Tahkon riveissä myös kaudella 2022. Molemmat pelaajat ovat seuran omia kasvatteja.

Senja Kaarikivi nousi maan parhaiden kärkietenijöiden joukkoon menneellä kaudella. Toista kauttaan Superpesiksessä pelannut kiituri toi runkosarjassa 29 juoksua ollen sarjan etenijätilastossa 16. Kovakätinen Kaarikivi valtasi kauden aikana paikan myös Leidien ulkokentältä, kun hän siirtyi pelaamaan kolmoskopparin tonttia vakituisesti runkosarjan puolivälin tienoilla.

Oona Vahvelainen rikkoi menneellä kaudella uransa lyöntiennätyksen iskien runkosarjan aikana 13 juoksua korkealla kotiutusprosentilla 59. Vahvaa kumuraa sisäpelissä lyövä Oona tunnetaan myös vuorenvarmasta suorittamisestaan ulkokentällä etulukijan roolissa.

”Omien Tahko-kasvattien jatkosopimukset lämmittävät aina sydäntä. ”Sene” otti menneellä kaudella huiman harppauksen kokonaisvaltaisena urheilijana. Kehityksen kannalta oli tärkeää, että valmennus luotti nuoreen pelaajaan ja antoi vastuuta niin ulkona kuin sisällä. Fysiikkavalmentaja Svean ja psyykkisen valmentaja Kimin kanssa tehty tinkimätön työ kantoi hedelmää. Senjalta yksi askel jälleen eteen, mutta vielä on varastossa paljon lisää annettavaa. Jäädään innolla odottamaan mitä lisätyö vielä tuokaan tullessaan hänen kohdallaan!”

”Oona on iso osa sitä ryhmää, jolla Leidi-projekti lähti aikanaan maakuntasarjasta asti käyntiin. Potentiaalinen yli 20 juoksun lyöjä sarjaan, kun sisäpeli kehittyy entisestään. Tärkeitä lyötyjä juoksuja ykköskärjen takana ja pirskahteleva persoona koppiin. ” Jukka Eronen

Tahkon Leidien joukkue on viimeistelyä vaille valmis kaudelle 2022. Muista sopimuksista ilmoitetaan lähiaikoina.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko