Kahden harjoituspelin viikko päättyi tiukkaan tappioon – raportti

Hyvinkään Tahkon superpesismiehistö aloitti harjoituspelikauden. Ensimmäisestä viikosta tuloksena oli voitto sekä tappio

Keskiviikkona pelattiin Loimaan Palloilijoiden vieraana. Tahko voitti lukemin 0-2 (1-3, 0-5).

Ottelussa nähtiin molemmilta joukkueilta hyvää ulkopeliä, kun juoksut jäivät vähiin. Tahkon parhaimmistoa oli lukkari Petteri Alanen. Sisäpelin ykkösnimi oli Juha Korhonen, joka löi neljä juoksua.

Lauantaina pelattiin puolestaan viikon toinen ottelu, kun Pihkalaan saapui vieraita Kouvolasta. Tiukan väännön päätteeksi Kopla vie kotarissa lukemin 1-2 (2-1, 1-4, 1-3).

Ottelu pelattiin haastavissa olosuhteissa, kun lämpötila oli nollan paikkeilla ja taivaalta satoi lunta. Tahkon onnistujiin kuului Kristian Malikine, joka toi energisyyttä etukentälle sekä löi ensimmäisen jakson voittojuoksun komealla kolmosjatkekumuralla. Kouvolan parhaimmistoa oli Arttu Ruuska, joka löi toisella jaksolla kunnarin kolmosrajasta. Ottelussa pelattiin lopulta kotiutuslyöntikilpailu, jonka Kouvola voitti lukemin 1-3.

Tahkon pelinjohtaja Miika Rantatorikka oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen:

“Hyvä pelitapahtuma oli, mutta keli haittasi vähän lyömistä. Sanoisin, että kaiken kaikkiaan positiivinen esitys, että ulkopeli oli hyvällä mallilla ja sisälläkin saatiin pelin edetessä tasaisesti koko ajan tilanteita. ”

“Oikeastaan kotiuttamislyönnit ei tänään ollut ihan jiirissä, mutta kyllä ne sieltä vielä tulee peleihin.”

Rantatorikka näkee tämän viikon pelit tärkeänä oppina:

“No ihan hyvä tilanne on, että saatiin tällä viikolla kaksi peliä pelattua. Päästiin jo vähän tuollaiseen pelitapahtumaan kiinni ja kaari- ja merkkipeliä pystyttiin harjoittelemaan hyvin.”

“Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja täsmentää eri asioita analysoimalla niitä videolta ja viedä peliä taas siten hieman eteenpäin”

Tahko pelaa vielä kolme harjoitusottelua tänä keväänä:

Su 2.5. Manse PP – Tahko
Su 16.5. KaMa – Tahko
Su 22.5. Klo 13:00 Tahko – Manse PP

Superpesiskausi 2021 alkaa perjantaina 28.5.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko