Miehet

Kalle-Tapio Huusko 2v jatkosopimus!

Hyvinkään Tahko ja Kalle-Tapio Huusko ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Kaudella 2019 Tahkoon siirtynyt Huusko on noussut Hyvinkäällä Superpesiksen huippupelaajaksi ja tulevaisuudessa hän haluaa johdattaa Tahkon todelliseen menestykseen.

Vuonna 1999 syntynyt Huusko on iso osa Tahkon tulevaisuutta. Huusko pelaa neljättä kauttaan keltapaidassa ja häneltä nähtiin viime kaudella todellinen läpimurto, kun hänet valittiin ensi kertaa miesten Itä-Länsi -otteluun.

Huusko näkee Tahkossa paljon tulevaisuuden potentaalia.

– Koen, että vaikka tässä on useampi vuosi takana Hyvinkäällä, niin meidän juttu on vasta alussa, Huusko, 23, perustelee syntynyttä sopimusta.

– Täällä on haluttu uudistaa koko toimintakulttuuria ja itse saan olla siinä mukana. Minulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Saa olla liiderinä siinä, miten seuraa kehitetään. Meillä on kilpailukykyinen joukkue. Mihin sen potentiaali kantaakaan, niin siitä ei voi olla varma, mutta olisi kaduttanut, jos en olisi tässä mukana.

Lue ohesta Kalle-Tapio Huuskon koko Aamupostin haastattelu jatkosopimuksesta. Huusko avaa jutussa uraansa Tahkossa ja sen sisältämiä käänteitä.

https://www.aamuposti.fi/urheilu/4682397

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko