Kankaanpään Maila

31.7.2020

0

-

2

(

0-6
, 1-2

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Pesisviikko päätökseen voitolla | Lammin Säästöpankki -otteluraportti

Hyvinkään Tahko voitti Kankaanpään Mailan sunnuntain vierasottelussa lukemin 0-2 (0-6, 1-2). Tahkon ulkopeli oli jälleen hyvällä tasolla ja sisällä onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

Ensimmäinen jakso mentiin Tahkon hallinnassa. Tahkon ulkopeli oli heti alusta terävänä ja lukkari Petteri Alanen piti kovaa tempoa. Tahkon sisäpeli puolestaan käynnistyi toisen aloittavalla, kun Eero Kuitunen karkasi hyvin kolmoselta ja toi avausjuoksun. Juha Niemi tuplasi heti perään johdon lukemiin 0-2. Jakson ratkaisu saatiin lopulta kolmannessa vuoroparissa, kun Tahko lisäsi johdon 0-5 lukemiin. Ensin Valentin Ikonen saatteli Teemu Nurmion kotiin. Seuraavaksi Jere Vikström puolestaan karkasi harhaheiton turvin ja lopuksi Juha Korhonen löi keskisaumasta pinnan. Tämä rynnistys riitti Tahkolle  jaksovoittoon ja lopulta lukemiksi pelattiin 0-6.

Toinen jakso mentiin tasaisemmissa merkeissä. Kankaanpää sai sotkettua Tahkon sisäpeliä ja tehtyä tehokkaasti paloja taululle. Kankaanpää oli myös sisäpelissä hereillä ja siirtyi 1-0 johtoon, kun Miikka Riikonen onnistui kotiutuksessa. Tahko ei kuitenkaan taipunut tämän paineen alla, vaan ulkopeli tiivisti peliä ja sisäpelissä keltapaidat sai tarvittavat juoksut tehtyä. Näistä vastasivat jokeriosasto. Ensin Juha Niemi onnistui kumuralla ja Juha Korhonen löi lopulta voittojuoksun samaan tapaan. Näin kolme pistettä matkaavat Hyvinkäälle ja voittoputki on nyt seitsemän ottelun mittainen.

Tahko pelaa seuraavan kerran ensi viikon tiistaina 2.8., kun kotipelissä vastaan asettuu Koskenkorvan Urheilijat. Tervetuloa Pihkalaan!

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko