Kankaanpään Maila

22.8.2020

2

-

1

(

1-0
, 0-7
, 1-1
, 2-1

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Karvas tappio Kankaanpäässä

Hyvinkään Tahko hävisi sunnuntain vieraspelin Kankaanpään Mailalle kotarissa lukemin 2-1 (1-0, 0-7, 1-1, 2-1). Tahkon otteita leimasi epätasaisuus erityisesti sisäpelin kohdalla.

Ensimmäinen jakso oli nihkeää peliä ja juoksuja nähtiin vähän. Ehjien tilanteiden rakentaminen oli vaikeaa molemmille joukkueille ja usein ratkaisut venyivät viimeiseen lyöjään. Jakson ainoasta juoksusta vastasi Kankaanpään Maila, kun Jouni Mäki löi pallon merkistä väliin. Tahkolla oli ensimmäisellä jaksolla 5 kolmostilannetta, mutta kotiutukset jäivät vaisuiksi. Näin jakso päättyi 1-0 kotijoukkueen voittoon.

Toinen jakso sai lentävän lähdön Tahkon osalta, kun keltaiset siirtyivät 0-3 johtoon ensimmäisessä lyöntivuorossa. Juoksuista vastasivat Mikko Haukkala, Juha Korhonen sekä Riku Hokkanen. Myös Tahkon ulkopeli oli tiivistä ja paloja syntyi tiuhaan tahtiin. KaMa ei saanut lopulta yhtään juoksua, joten jakso päättyi Tahkon voittoon.  Jakson loppulukemat olivat 0-7 Tahkolle.

Supervuoro alkoi Tahkon ulkovuorolla. Kankaanpää sai rakennettua tilanteen ja onnistui kertaalleen kotiutuksessa. Arttu Vilander löi pallon taakse keskelle ja Lauri Vierimaa toi juoksun. Tahkon sai myös rakennettua ajolähdön ja Juha Korhonen tasoitti tilanteen 1-1. Kotiutuslyöntikilpailu oli myös tasainen. KaMa onnistui ensin kahdesti. Tahko puolestaan aloitti vahvasti takaa-ajon. Juha Korhonen onnistui ensimmäisenä keskikumuralla. Tämä jäi kuitenkin ainoaksi juoksuksi. Näin ottelu päättyi KaMan 2-1 voittoon.

Kankaanpää-ottelu päätti Tahkon runkosarjan. Tahko pelasi 27 ottelua ja sai niistä 36 pistettä. Näin ollen Tahkon pistekeskiarvoksi muodostuu 1,33. Tämä tarkoittaa sitä, että pudotuspelitoiveet ovat vielä elossa. Tahko pääsee pudostuspeleihin, jos vähintään kaksi seuraavasta neljästä tilanteesta tapahtuu viimeisellä pelikierroksella.

  • Kempeleen Kiri saa 0 pistettä SiiPeä vastaan
  • Imatra saa 0 pistettä JoMaa vastaan
  • PattU saa 2p tai vähemmän Sotkamoa vastaan
  • JymyJussit saa 2p tai vähemmän Haminaa vastaan

Mahdolliset pudotuspelit lyödään Tahkon osalta käyntiin vieraspelillä perjantaina 27.8. Ensimmäinen kotiottelu olisi sunnuntaina 29.8. Pudotuspelien kohtalo selviää tiistaina 24.8. kun viimeinen kierros pelataan.

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko