Kausi 2020 pakettiin – katso täältä seuran ja joukkueiden palkitut!

Poikkeuksellinen kevät toi eteensä poikkeuksellisen pelikauden myös pesäpalloon ja Hyvinkäälle. Kesien kohokohdat eli leirit peruuntuivat, ja siirtyivät pidettäväksi ensi kesänä niille paikkakunnille, joiden tänä vuonna piti toimia leirijärjestäjinä. Kuitenkin tiivis ja hienoja suorituksia täynnä ollut kausi saatiin aloitettua kesäkuussa, ja nyt on aika kiittää ja onnitella jokaista joukkuetta taustoineen hienosta kaudesta.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Tahkossa aloitti G-juniorijoukkue syksyllä 2019. Kaudella 2020 G-joukkue pelasi PPL Eteläisen junnusuperia turnausmuotoisesti sekä myös ystävyysotteluita lähialueiden seurojen kanssa. Lapset kehittyivät huimasti kauden aikana, ja mukana on myös sellaisia tulevaisuuden pelureita, jotka ovat olleet Tahkon ensimmäisestä pesisliikkarikaudesta asti mukana. G-juniorit jatkavat tulevanakin kautena harjoittelua perjantaisin puolimatkan koulun salissa klo 18-19, ja joukkueeseen saa tulla mukaan ympäri vuoden!

G13-junioreista palkitaan:
Kalle Kilpi – Kalle on joukkueen kovin tsemppari, joka syttyi jokaisen hienosta suorituksesta ja auttoi joukkuekavereitaan!
Nia Honkanen – Pieni mutta pippurinen Nia on kaikkien kaveri, joka käytti vahvuuksiaan hyödyksi ja iloitsi kaikkien onnistumisista.
Sisu Huhtala – Pesistietäjä vailla vertaa. Jos haluat tietää mikä on kärkietenijä tai pesäturva, Sisu kertoo mielellään. Iloinen ja tunnollinen harjoittelija, joka kehittyi paljon kauden aikana.

G12-junioreista palkitaan:
Aaro Vasarainen – Aaro on innokas, yritteliäs ja taitava pesäpalloilijan alku, joka kävi viime kesän aikana myös auttamassa F-poikien joukkuetta. Aaro tulee toimeen kaikkien kanssa, yrittää aina loppuun asti ja ilahduttaa niin joukkuekavereita kuin valmentajiaan oivalluksillaan.
Aliina Kerola – Reipas pikku sähikäinen, jonka hurjat lyönnit yllättivät niin vastustajat kuin pelinjohtajatkin! Aliina on reipastunut hurjasti kauden aikana, hän on aina reilu kaikkia kohtaan ja hänen pesistietonsa ovat vailla vertaa.
Elliot Claypole – Hiljaisuus tarkoittaa tämän pelurin kohdalla sitä, että keskitytään, tehdään parhaansa ja yritetään aina täysillä. Elliot on kaikkien kaveri, joka onnistuessaan ottaa upeita koppeja ja lyö taitavasti, eikä häntä lannista edes pienet loukkaantumiset!

F-tytöt pelasivat kesän eteläistä aluesarjaa kahden joukkueen voimin niin, että pelaajat pelasivat molemmissa joukkueissa. Näin saatiin jokaiselle riittävästi pelejä ja kehitys olikin aivan mieletöntä! Peliälyä ja hienoja oivalluksia nähtiin laajalla rintamalla, taidot karttuivat ja kehittyivät monipuolisesti ja ilahduttavinta oli se, että lähes jokainen pelaaja uskalsi tulla kokeilemaan myös lukkarin pelipaikkaa! F-tytöissä tärkeintä on peli-ilo, joukkuehenki sekä monipuolinen harjoittelu ja peluutus, jotta jokainen saa mahdollisuuden yrittää, onnistua ja kehittyä. F-tyttöihin tuli kuluneenkin kesän aikana lisää innokkaita kokeilijoita, ja myös tulevalle kaudelle otetaan mielellään uusia pelaajia!

F-tytöistä palkitaan:
Ilona Isotupa – Ulkopelitaitaja ja kaikkien kaveri!
Riina Ukkonen – Vuoden tulokas, joka kehittyi ja rohkaistui paljon kauden aikana!
Ulpu Immonen – Mailavirtuoosi, joka intoutui pesistietämyksensä turvin jopa tuomaroimaan!

F-poikien joukkueessa pelasi jo useamman vuoden pelanneita kuin ihan uusiakin tulokkaita ja meininki oli vakuuttavaa! Otteluita kertyi eteläisessä aluesarjassa 17, joista kymmenellä voitolla ja seitsemällä tappiolla pisteitä kertyi 23, ja näin joukkue voitti hienosti oman aluesarjansa – onneksi olkoon! Joukkueen valmentajat Antti, Eelis ja Väinö tekivät hyvää työtä poikien ohjaksissa, ja monipuolinen harjoittelu sekä peluutus kehittivät jokaista poikaa eteenpäin. Tulevalle kaudelle lähdettäessä F-pojissa on 12 poikaa, joten joukkueeseen otetaan mielellään uusia innokkaita pelaajia mukaan kokeilemaan!

F-pojista palkitaan:
Aaro Salo – Taitava pelaaja hyvällä asenteella. Rohkeasti lähtenyt kokeilemaan myös uusia pelipaikkoja, ottaa upeasti huomioon myös muun joukkueen.
Jimi Paljakka – Taitava monen pelipaikan osaava, asenne aina kunnossa treeneissä ja peleissä. 
Lukas Honkaniemi – Joukkueen kovin kehityskaari, haluaa kehittyä ja se näkyy. Aktiivisesti mukana hyvällä asenteella.

E-tytöt pelasivat niin peli- kuin kilpasarjaakin. Pelisarjassa viidentoista ottelun rupeaman jälkeen tulos oli lohko B:n kolmas sija ja kilpasarjassa kahdentoista ottelun jälkeen myös kolmas sija – upeat suoritukset koko E-tyttöjen ryhmältä – onnittelut! Kesä oli täynnä hienoja onnistumisia ja venymisiä niin yksilö- kuin joukkuetasollakin, ja tulevaan kauteen lähdetään jälleen innokkain mielin kehittymään. Yksitoista tyttöä nousi kauden päätteeksi D-tyttöihin, joten tulevan kauden E-tytöt odottelevat innolla uusia harrastajia mukaan iloiseen joukkoonsa!

E-tyttöjen kilpasarjajoukkueesta palkitaan:
Ella Immonen – Aktiivinen kaaripelaaja
Laura Pönkä – Omatoiminen harjoittelija sekä poikkeusaikana että normaalioloissa
Milja Ylianttila – Rohkea vastuunkantaja

E-tyttöjen pelisarjajoukkueesta palkitaan:
Kia Sairanen – Ennakkoluuloton joukkuepelaaja
Mila Jokinen – Tulokaskauden puurtaja
Saaga Hurmerinta – Sinnikäs sisupelaaja

E-pojat pelasivat myös sekä alueellista kilpa- että pelisarjaa. Pelisarjan lohko C:ssä pojat pelasivat hienosti itsensä neljännelle sijalle ja kilpasarjan pronssiottelussa kukistui Espoo – onneksi olkoon! Ensi kauden E-pojissa pelaa yhdeksän 2009 -syntynyttä ja neljätoista 2010 -syntynyttä lasta, ja mukaan tähän mahtavaan poppooseen mahtuu edelleen!

E-poikien pelisarjajoukkueesta palkitaan:
Lenni Niemelä – Vuoden tulokas
Mikko Koivisto – Kauden MVP
Veikka Alho – Kauden aktiivisin

E-poikien kilpasarjajoukkueesta palkitaan:
Mikael Harainen – Kauden onnistuja
Miro Vasarainen – Vuoden kehittynein
Paavo Lehto – Kauden MVP

Tahkon D-tytöt pelasivat hienon ja kehittävän kauden. Kilpasarjassa voitot ja tappiot menivät lähes tasan, ja tiukka sarja sekä viides sija ilahduttivat! Pelisarjajoukkue voitti aluesarjassa hienosti hopeaa, onneksi olkoon! Vain kolme pelaajaa nousi C-tyttöihin, joten ensi kaudella D:ssä pelaa viisitoista 2007 -syntynyttä ja yksitoista 2008 -syntynyttä, joten kasassa on hieno joukko pelaajia.

D-tyttöjen pelisarjajoukkueesta palkitaan:
Iida Isotupa
– Tsemppari & joukkuehengen nostattaja kannustaa muita tilanteesta riippumatta ja yrittää sekä tsemppaa aina loppuun asti. Hän saa hymyn huulille ja nostaa kaikkien fiilistä huonollakin hetkellä.
Kiira-Sofia Laiti – Kehittyjä on kehittynyt teknisesti sekä sisä- että ulkopelissä. Hän on edistynyt pelaajana ja hänen pelisilmänsä on kehittynyt. Kehittyjä osaa ottaa palautetta vastaan ja myös hyödyntää sitä, jolloin kehitystä on tapahtunut siis myös korvien välissä!
Meeri Laine – Onnistuja yrittää aina parhaansa ja saa sen myötä onnistumisia. Hän tekee täysillä loppuun asti eikä masennu epäonnistumisista. Hän on onnistunut tällä kaudella sekä sisä- että ulkopelissä hienosti ja pelaa aina parhaansa mukaan.

D-tyttöjen kilpasarjajoukkueesta palkitaan (perustelut samat kuin yllä):
Olivia Korhonen – Kehittyjä
Siiri Rantonen – Joukkuehengen nostattaja
Verna Haapala – Onnistuja

D-pojat pelasivat kauden aikana niin D-poikien kilpa- ja pelisarjaa kuin myös C-poikien pelisarjaakin. Kausi oli huippumenestys: D:n ja C:n pelisarjojen lohkojen kärkisijat, D:n kilpasarjan Eteläisen alueen kultaa ja D:n lopputurnauksen hopeaa – onnittelut jokaiselle joukkueen jäsenelle ja taustalle!

D-poikien pelisarjajoukkueesta palkitaan:
Matias Rantahuhta
– Innokas treenaaja, joka tekee aina ohjeen mukaan ja kannustaa kavereita loppuun asti – loistava joukkuepelaaja!
Miikka Linnekoski – Parantanut asennettaan, treenannut paljon ja omatoimitreenit ovat selkeästi tuottaneet tulosta.
Terho Heiskanen – Kannustaa kavereita ja oli mukana joukkueen kanssa loukkaantumisesta huolimatta tehden arvokasta taustatyötä.

D-poikien kilpasarjajoukkueesta palkitaan:
Eemeli Keränen
– Johtanut joukkuetta kuten hyvän kapteenin kuuluu ja kehittynyt pelaajana huimasti
Miko Skarin – Yrittää aina loppuun asti, eikä pelkää epäonnistumista. Miko tekee aina täysillä niin peleissä kuin treeneissä. ja kannustaa muita
Vili Rantanen – Vaatii itseltään ja muilta paljon. Kannustaa muita ja pelaa täysillä pilke silmäkulmassa

C-tytöt pelasivat SM-karsintaa kahdella joukkueella ja alueellisessa kilpasarjassa yhdellä joukkueella. Sen lisäksi tytöt pelasivat joko maakuntasarjassa, B-tytöissä tai suomensarjassa. Alueen kilpasarjassa sijoitus oli hienosti neljäs!

CT2-joukkueesta palkitaan:
Ella Korkkinen
– Monipuolinen pelaaja, joka suoritti jokaisen tilanteen 100% loppuun asti. Sai pidettyä omalla tekemisellä joukkuetta pystyssä vaikeissakin tilanteissa.
Iisa Vainikainen – Mainiota sekä varmaa ulkopeliä koko kauden, teki yllätyksellisiä suorituksia. Sisäpelissä rooli kuin rooli niin Iisa kyllä suoriutui siitä hienosti.
Inka Tikka – Kehittyi kauden aikana paljon niin etukentällä kuin sisäpelissäkin. Uskalsi tehdä rohkeita päätöksiä siepparin tontilla.

CT1-joukkueesta palkitaan:
Elina Huohvanainen
– Oppi lukemaan kovia lyöntejä mahtavalla tavalla ja kehittyi kesän mittaan hienosti.
Netta Veijalainen – Iso rooli sisällä ja ulkona, kehittyi paljon lukkarin tontilla.
Sonja Leskinen – Lunasti pelipaikan hyvillä otteilla, hoiti oman tonttinsa ja suoritti hyvin hyvää joukkuepeliä pelaten.

C-pojat pelasivat kauden aikana tiensä aina valtakunnalliseen loppturnaukseen asti, josta joukkue taisteli hienosti viidennen sijan! Alueellisessa kilpasarjassa sijoitus oli neljäs, joten kausi oli kokonaisuudessaan onnistunut.

C-pojista palkitaan:
Joonas Tuomi
– Kauden sisäpelaaja ja kunnarikunkku
Mikke Tschesmenski – Kauden MVP
Panu Koivisto – Joukkueen kauden tsemppari

Kaudella 2020 Tahko edusti tyttöjen superpesiksessä kahdella joukkueella. Tyttöjen ja poikien superpesis muuttui tälle kaudelle kahdessa sarjassa pelattavaksi, ja Tahkon joukkueet pelasivat molemmat A-sarjan lohko A:ssa.

BT2 -joukkueesta palkitaan:
Enni Levanen
– Monipuolinen ja hyvä pelaaja, joka onnistui tasaisen varmasti sarjassaan
Kiia Porola – Positiivinen ja tasainen pelaaja, joka kehittyi kauden aikana paljon
Siiri Laine – Onnistui numero 2 roolissaan hyvin, prosenttipelissä joukkueen parhaimpia niin B:ssä kuin NSS:ssakin

BT1 -joukkueesta palkitaan:
Minttu Reunanen
– Paras ulkopelaaja
Piitu Saarinen – Paras sisäpelaaja
Reetta Lehtinen – Joukkueen paras pelaaja

Myös poikien superpesiksessä siirryttiin kahteen lohkoon ja Tahkon joukkueet edustivat hienosti molemmissa sarjoissa. A-lohkossa Tahko voitti SM-pronssia ja B-lohkossa Tahko ylsi myös pronssimitaleille – onneksi olkoon poikien superpesiksen pelaajille ja taustoille!

BPA-joukkueesta palkitaan:
Jani Hämäläinen
Kaapo Kalmari
Ville Rämet

BPB-joukkueesta palkitaan:
Jaakko Kujanpää
Samu Kyhyräinen
Eetu Lehto

Pihkalassa saatiin nauttia myös nuorten pelaajien esiinmarssista myös sekä miesten että naisten suomensarjassa. Miesten suomarikausi päättyi hienosti etelälohkon neljänteen sijaan ja naiset taistelivat yhdeksän joukkueen etelälohkossa itsensä kuudenneksi. Miesten sarjassa tilastomerkintöinä voidaan nostaa esiin miesten superpesistäkin pelaamaan päässeen Ville Rämetin etelälohkon etenijätilaston kuudes sija ja kärkilyöntitilaston kolmas sija. Tehopistetilastosta Rämet löytyy sijalta neljä ja samassa tilastossa kahdeksas on Samu Kyhyräinen. Naisissa vasta C-ikäinen Matleena Rättö tykitti itsensä suomensarjan etelälohkon lyöjätilaston voittoon ja myös tehopistetilastossa hän nousi korkealle: toiselle sijalle. Etenijätilaston kymmenen parhaan joukosta löytyi kaksi tahkolaista: Iiris Kiljunen (5. sija) ja Iiris Valonen (8. sija). Kaiken kaikkiaan molempien joukkueiden kaudet sujuivat hienosti ja nuoret pelaajat saivat kantaa vastuuta kovissa peleissä!

Naisten suomensarjajoukkueesta palkitaan:
Iiris Kiljunen
– Monipuolinen ja hyvä pelaaja, joka onnistui tasaisen varmasti sarjassaan
Matleena Rättö – Lohkon lyöjätilaston voittaja
Senja Koskinen – Kopparina todellinen stara, oikea joukkuepelaaja

Miesten suomensarjajoukkueesta palkitaan:
Elmo Peltonen
Luka Raesmaa
Vili Hettula

Naisten superpesiskausi saatiin käyntiin kesäkuun puolessa välissä ja miesten viimein heinäkuun alussa. Otteluruuhka oli ajoittain melkoinen ja erityisesti miesten pääsarjatasolla pelejä pystyi seuraamaan vähintään joka toinen päivä, usein useamman päivän peräkkäin. Heinä-elokuun aikana joukkueet pelasivat 23 ottelua, ja kahdeskymmenesneljäs pelattiin 1.9., mutta kaiken kaikkiaan oli pääasia, että kausi päästiin pelaamaan.

Molemmat Tahkon pääsarjatason joukkueista pelasi nousujohteisen kauden. Miesten runkosarjan kuudes ja naisten runkosarjan viides sija oikeuttivat jatkopeleihin, mutta valitettavasti Vimpeli eteni miehissä välieriin ja naisissa Lapua. Joukkueiden kauteen mahtui paljon positiivista, ja tästä onkin hyvä jatkaa kohti uutta kautta! Seuraa molempien joukkueiden somekanavia, jotta pysyt kuulolla ajantasaisista uutisista.

Hyvinkään Tahkon vuoden naispelaaja on Leideihin täksi kaudeksi siirtynyt Laura Kerola. Etenijätilaston 12 sija, kärkilyöntitilaston 4 sija sekä joukkuetta kannatteleva ulkopelirooli olivat tämän menestyneen pelaajan valinnan takana. Laura osoitti kauden aikana johtajuutta omalla esimerkillään ja toi Leideihin tinkitämätöntä asennetta työntekoon. Kaiken kukkuraksi Laura nähdään myös ensi kesänä Tahkon Leidien riveissä, joten saamme edelleen nauttia hänen otteistaan. Onneksi olkoon Laura!

Hyvinkään Tahkon vuoden miespelaaja on Lauran tavoin seuran tavoin kuluneelle kaudelle liittynyt pelaaja. Täysin tuntematon tämä kauden 2020 etenijätilaston yhdeksännen sijan vallannut vaihtospesialisti ei ole, sillä jo kaudella 2012 hänet nähtiin yhdeksän pelin verran Tahkon keltaisissa. Vuoden miespelaaja on Jere Vikström – lämpimät onnittelut! Myös Jere nähdään ensi kaudella Pihkalassa kotijoukkueen riveissä, ja hän on pelaamisen lisäksi antanut osaamistaan juniorijoukkueiden taustoissa.

SEURAN PALKINNOT

Poikkeuksellinen kausi nosti esiin Tahkohenkeä mitä mainioimmilla tavoilla. Nopeat aikataulumuutokset, joukkueiden etäharjoittelu ja sen organisointi, yhteen hiileen puhaltaminen ja toisten auttaminen ja tukeminen ovat jääneet päälimmäisenä kaudesta mieleen. Haluamme seurana kiittää jokaisen tahkolaisen panosta sydämemme pohjasta, sillä ilman teitä koko kautta ei olisi pelattu eikä joukkueita olisi seurassamme. Lämmin kiitos ja hatunnosto jokaiselle.

Voisimme palkita jokaisen tekijän. Palkintoraati on kuitenkin päätynyt palkitsemaan seuraavat:

Vuoden tyttöpelaaja: Ellinoora Peltonen
Ellinoora Peltonen keräsi itselleen otteluita niin tyttöjen superpesiksestä Tahkon BT1-joukkueessa, ykköspesiksestä Espoon Pesiksessä kuin myös pääsarjatasoltakin Tahkon Leideissä. Etenijänä viilettävä Hyvinkään Tahkon kasvatti Ellis on tunnollinen harjoittelija, jonka ura on vasta aluillaan.

Vuoden poikapelaaja: Luka Raesmaa
Ellinoora Peltosen lailla myös Tahkon poikien superpesiksessä pelannut Luka Raesmaa kolkutteli tänä kautena superpesiksen ovia, ja millä tavalla! Heti ensimmäisen ottelun ensimmäisessä lyöntivuorossaan Raesmaa paukautti pallon muuntajalle, ja kiersi kunniaa. Luka pelasi hienon kauden poikien superpesiksessä voittaen joukkueen kanssa SM-pronssia ja myös suomensarjassa otteet vakuuttivat. Lue HS:n juttu Lukan superpesisdebyytistä täältä

Vuoden nuorisotuomari: Ville Mustonen
Ville on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tuomaroida jo useamman vuoden ajan ja tänä kautena hän sai myös kunnian toimia ainutkertaisessa roolissa Hyvinkään oman Itä-Lännen päätuomarina. Ville on taitava, säännöt ja asiansa osaava tuomari, jolla on asenne kunnossa. Uskomme, että hänestä kuullaan vielä! Kiitos koko kauden aikana kertyneistä tuomaroinneista.

Vuoden tuomari: Juha Vierimaa
Vuoden tuomarina palkitaan pitkän linjan tuomari Juha Vierimaa, joka on päättänyt pikku hiljaa siirtyä raitapaidoista enemmän katsomon puolelle. Vuosikymmeniä tuomaroinut Juha on ollut aktiivisesti mukana myös joukkueiden taustoissa että tuomarikerhossa, ja kiitämme lämpimästi Juhaa kaikesta tehdystä työstä seuran eteen!

Vuoden somejoukkue: Hyvinkään Tahkon poikien superpesisjoukkue
Sosiaalinen media on aikamme suurimpia ilmiöitä. Urheilujoukkueet ja -seurat ovat parantaneet näkyvyyttään merkittävästi viime vuosien aikana ja nyt haluamme palkita Tahkon poikien superpesisjoukkueen mediatiimin hienoista mainoksista ja hyvästä näkyvyydestä sekä aktiivisesta että positiivisesta päivittämisestä!

Vuoden pesisperhe: Teemu, Jaana, Anni ja Emma Heikkilä
Heikkilät ovat tuttu näky pesäpallokentillä. Aiemmin Janakkalan ja Hämeenlinnan kentillä vaikuttanut perhe on siirtynyt etelämmäksi, ja roolitkin ovat löytyneet: Teemu on parin vuoden ajan hoitanut Tahkon B1-tyttöjen joukkueenjohtamisen, Jaanan ääni on taas tullut tutuksi Tahkon Leidien kotiotteluiden kuuluttajana, Anni pelasi nyt kolmannen kauden Tahkon Leidessä ja kuluneella kaudella valmensi myös C-tyttöjä ja piti seuran lukkarivalmennusta ja Emma Heikkilä pelasi Tahkon keltaisissa tyttöjen superpesistä ja myös neljän ottelun verran naisten superpesistä! Aina iloiset ja hymyileväiset hattulalaiset ovat monessa mukana ja tahdomme kiittää koko perhettä panoksestanne tahkolaisen tyttö- ja naispesäpallon eteen!

Vuoden joukkueenjohtaja: Teemu Salo
Tänä vuonna vuoden jojon palkinnon nappaa D-tyttöjoukkueen Teemu Salo. Teemu on esimerkki sellaisesta henkilöstä, jolle jokainen tyttö ja tämän harrastus on yhtä tärkeä, ja joka hyvän taustajoukkonsa kanssa kehitti joukkueelleen kaikenlaista puuhaa ja tekemistä. Teemulla pysyy langat käsissä, hän on aktiivinen toimija ja ennen kaikkea hän kohtelee jokaista tasapuolisesti ja saa jokaisen tuntemaan olevansa tärkeä osa joukkuetta.

Vuoden valmennus: Vilma Haapala ja Vilma Levänen, Tahko D-tytöt
Vilmat ovat menestyksekkäästi valmentaneet ja pelinjohtaneet pääasiallisesti 2007-syntyneiden ikäluokkaa aina F-tytöistä saakka, mutta vuorovuosin mukana on ollut niin 2006- kuin 2008-syntyneitäkin. Nuoresta iästä huolimatta Levänen ja Haapala ovat osoittaneet, että ikä on vain numero ja erityisen hatunnoston seura haluaa antaa heille siitä, kuinka hyvin joukkueen pelaajat ovat pysyneet kasassa. Kaudelle 2021 lähtiessä 2007-syntyneiden ikäluokka tytöissä on Tahkon suurin yksittäinen ikäluokka, ja siitä iso kiitos kuluneiden kauden valmentaja/pelinjohtajille! Molempien naisten tiet ovat opiskelujen myötä vieneet heidät pois Hyvinkäältä, mutta toivotamme molemmille kaikkea hyvää tulevaan.

Vuoden pelinjohto: Epävirallista SM-hopeaa voittaneen Tahkon D-poikien Riku Rantanen ja Jukka Rintamäki
Tahkon D-poikien kausi oli menestyksekäs: eteläisen alueellisen pelisarjan voitot niin D:ssä kuin C:ssä, eteläisen kilpasarjan voitto ja valtakunnallisen lopputurnauksen toinen sija eli epävirallista SM-hopeaa. Lämpimät onnittelut vielä kerran koko joukkueelle ja sen taustoille!

Vuoden pesisteko: Tahko Throwback-sarja
Poikkeusvuosi toi mukanaan paljon hyvääkin, sillä mm. miesten ja naisten järjestyksenvalvojat tekivät ottelutapahtumissa ison työn kuten myös nopealla aikataululla varmistuneet kenttämyyntivuorot tehneet joukkueetkin, kesätyöntekijät olivat jälleen laajasti mukana toteuttamassa Hyvinkäällä eri toimintoja ja joukkueiden kaudet saatiin vedettyä kunnialla läpi. Kuitenkin erityismaininta menee tänä vuonna keväällä koronan keskellä alkaneelle Tahkon Throwback-sarjalle, joka sai alkunsa ajatuksesta, että Tahkon mittavaa historiaa täytyisi saada kerätyksi myös sähköiseen muotoon. Antti Yli-Saunamäki, Peltosten trio (Aarre, Marko ja Tommi), Kari Käyhkö ja nettisivujen ylläpitäjä Harri Kangas ideoivat ajatuksia alkuvuodesta. Loppujen lopuksi keväästä tähän päivään saakka joka viikko on julkaistu osa Tahkon historiaa eri henkilöiden pesäpallotarinoiden muodossa ja julkaisemalla kausijulkaisuja. Osa teksteistä on viikon päähenkilön itsensä kirjoittama, ja osan ovat haastatellen ja jutut puhtaaksi kirjoittaen julkaisseet Ella Kaasinen ja Aarre Peltonen. Erityisen lämmin kiitos menee jokaiselle tähän matkaan osallistuneelle, sillä tämä juttusarja oli osoitus edelleen vahvasta Tahkolaisesta hengestä. Jokainen oli omalla panoksellaan heti mukana, ja jokainen tarina on ollut upea katsaus menneisyyteen. Suuri kiitos Marko Peltoselle isosta työstä skannata kymmenien vuosien julkaisut ja materiaalit, ja kiitos jokaiselle, joka on toimittanut seuralle materiaalia. Tämä on meidän yhteinen juttu – kiitos!

Vuoden Tahkolainen: Kalle Leskinen
Hyvinkääläistä tuomaritoimintaa jo vuosia pyörittänyt Kalle Leskinen on päättänyt jättää tuomarikerhon johtotehtävät, ja siirtyä tukemaan nuoria tuomareita eri tavalla sekä seuraamaan tyttärensä pelejä katsomoon. Koko tuomarikerho ja sen parissa toimineet henkilöt ovat joka vuosi tehneet mittaamattoman arvokkaan työn, sillä ilman tuomareita, tuomariohjelmia sekä koulutuksia otteluita ei pelattaisi. Tuomarit harvemmin kuulevat kiitosta, mutta nyt kiitämme jokaista tuomaria yhteen ääneen: kiitos. Erityinen kiitos ja hatunnosto menee Kallelle, joka oman dramaattisen kokemuksen jälkeenkin palasi auttamaan seuraa. Kaikkea hyvää jatkoon Kalle ja nähdään kentällä!

HIENO KAUSI TAKANA – NÄHDÄÄN JÄLLEEN ENSI KESÄNÄ!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko