Kempeleen Kiri

7.7.2020

2

-

0

(

6-1
, 7-4

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Kempeleestä ei pisteitä

Kempeleen Kiri voitti Hyvinkään Tahkon keskiviikko illan kamppailussa lukemin 2-0 (6-1, 7-4). Tahko ei saanut peliä käyntiin ja kotijoukkue oli tyly isäntä.

Ensimmäinen jakso oli Tahkon osalta vaikeaa sisäpelin puolelta ja kotijoukkue KeKi löi vakuuttavilla lyönneillä juoksuja. Jakson ratkaisu nähtiin kolmannen vuoroparin tasoittavalla, kun KeKi löi kolme juoksua. Kahdesta niistä vastasi Jussi Korhonen, joka löi painavalla lyönnillä kakkosluukusta läpi. Jakson loppulukemat olivat lopulta 6-1.

Toinen jakso jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi, kun Antti Korhonen löi kolmospuolelta kunnarin 1+1. Tahkon Santtu Patova kavensi tilanteen 1-3 lukemiin, mutta KeKi löi lisää kaasua. Kotijoukkue napsi yksi kerrallaan pinnoja ja siirtyi 6-1 johtoon. Loppujaksosta Tahkon sisäpeli lähti paremmin käyntiin, mutta juoksut olivat laiha lohtu, kun pisteet jäivät Kempeleeseen. Jakson loppulukemat olivat 7-4.

Tahko jatkaa pelejä lauantaina kotona ja vastassa on jälleen Kempeleen Kiri.

 

Ottelussa tuli täyteen mahtava merkkipaalu, kun Tahko-legenda Juha Korhonen pelasi 600 Superpesisottelunsa. Koresta tuli näin pesäpallohistorian neljäs pelaaja, joka on saavuttanut tämän merkkipaalun. Suuret onnittelut Juha!

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko