Kenraaliharjoitus jäi vaisuksi – otteluraportti

Harjoituspelit on nyt Tahkon osalta pelattu. Lauantain kenraaliharjoitus jäi lopulta vaisuksi, kun Manse PP haki voiton Pihkalasta ja löi toisella jaksolla tylyt lukemat taululle. Loppulukemat olivat 0-2 (1-3, 1-12)

Tahko aloitti ottelun hienosti ja hallitsi ensimmäistä jaksoa kahden vuoroparin verran. Ulkopeli toimi hyvin, kun Petteri Alanen pelasi loistavasti ja teki paloja taululle. Tahko siirtyi 1-0 johtoon Juha Korhosen loistavalla kotiutuksella koppareiden väliin. Manse PP vastasi tähän 3. aloittavalla, kun Henri Puputti ja Juha Niemi löivät Mansen johtoon. Tahko pääsi 4. tasoittavalla vielä painostamaan, kun tilannetta saatiin rakennettua, mutta Mansen ulkopeli oli laadukasta ja yritykset kuivuivat käsiin. Loppulukemat olivat 1-3.

Toinen jakso oli vieraiden täyttä hallintaa, kun Manse löi 1. tasoittavalla 10 juoksua. Tuomas Jussila ja Henri Puputti kiersivät molemmat kunniaa. Juha Puhtimäki oli myös lyönnissä, kun hän onnistui kolmesti kotiutuksessa. Tahko ei saanut enää konetta kunnolla käyntiin ja vastausta tähän, joten loppulukemat olivat 1-12. Kokonaisuudessaan vieraat löivät hyvin, mutta normaalilla suorittamisella olisi lukemat olleet paljon paremmat keltaisten näkökulmasta.

Tahkon Kalle-Tapio Huusko pettyi joukkueensa peli-ilmeeseen ja siihen, että ei päästy kunnolla haastamaan vastustajaa:

”Eka jakso oli kaksijakoista peliä. Ulkona oli muuten hyvää, mutta muutama harmittava räpylävirhe tuli pahaan paikkaan. Sisällä oltiin puolestaan koko pelin kyllä liian kilttejä ja oli hampaatonta peliä.”

”Oon kyllä vähän pettynyt tuohon meijjän asenteeseen verrattuna viime KaMa peliin. Oli puhetta, että lähetään tosissaan haastamaan, mutta sitten se jäi lopulta vaan puheeksi. Siinä pitää olla paljon parempi jatkossa ja oikeesti uskoa siihen omaan tekemiseen.”

K-T näkee harjoituskauden kuitenkin positiivisena kokemuksena:

”Kyllä meillä kokonaisuudessaan harjoituskaudella peli kehitty, mutta tämä oli harmittava ohipeli.”

”Tänään ei päässyt oikeen peliin mukaan, mutta noissa aikaisemmissa harjoituspeleissä on ollut kyllä hyvä fiilis pelata. On päässyt myös hyvin tuohon uuteen ulkopelipaikkaan kiinni ja löytäny oman paikan sieltä.”

”Kyllä me oikealla tiellä ollaan tässä, mutta paljon pitää vielä hakea tarkennuksia tuosta yhteispelistä. Tätä varmasti tässä seuraavan parin viikon aikana korostetaan. Lisäksi on hyvää aikaa treenata omaa fysiikkaa vielä parempaan ja herkempään kuntoon, että ollaan varmasti valmiina sarja-avaukseen”

Tahkon Superpesiskausi 2021 alkaa 1.6. Tampereella, kun vastassa on Manse PP

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko