Kevään harjoituspelit käyntiin 30.4. – Tälle viikolle suunniteltu KaMa peli perutaan sairastelujen vuoksi

Hyvinkään Tahkon kevään 2022 harjoituspelit on nyt julki! Tälle viikolle suunniteltu Tahko-KaMa joudutaan perumaan sairastelujen vuoksi.

Hyvinkään Tahko aloittaa kevään harjoituspelit lauantaina 30.4., kun Kouvolan Pallonlyöjät saapuu Pihkalaan. Tahkon oli määrä aloittaa harjoituspelit jo tämän viikon sunnuntaina, mutta kyseinen KaMa peli on peruttu sairastelujen vuoksi. Tahkon ykköspelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki harmittelee peruutusta, mutta painottaa isomman kuvan tärkeyttä.

”Harmillinen tilanne, että joudutaan odottamaan ulkopelien alkua viikon verran pidempään. Meillä tuli huhtikuun aikana useita korona-tapauksia ja haluamme pelata varman päälle, ettei tautitilanne pitkity ja pääsemme sarjaan terveenä joukkueena.”

Kevään harjoituspelejä on yhteensä nyt siis kolme. Tahko kohtaa Kouvolan kahdesti ja Manse PP:n kerran. Ohessa on otteluiden ajankohdat:

La 30.4. klo 13:00 | Tahko vs. KPL | @Pihkala

To 5.5. klo 18:00 | KPL vs. Tahko | @Kouvola

Su 8.5. klo 13:00 | Tahko vs. Manse PP | @Pihkala

Tahkon harjoituspelien kotiotteluihin on vapaa sisäänpääsy.

Tahkon superpesiskausi 2022 alkaa perjantaina 13.5. klo 18:00, kun Vimpelin Veto saapuu Pihkalaan. Liput ja kausikortit nappaat Lippupisteeltä. Ostoksille täältä.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko