Kiljunen 2v sopimukseen!

Iiris Kiljunen (s. 2003) on kirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen Hyvinkään Tahkoon. Janakkalan Janan kasvatti teki Superpesis-debyyttinsä menneellä kaudella ja pelasi Leidien paidassa neljä ottelua lyöden ja tuoden niissä yhden juoksun. Kärkilyöntejä otteluissa kertyi yhteensä kahdeksan. Tahkon B-tytöissä juniorisarjoja pelannut lupaava Iiris valittiin kaudella myös tyttöjen Superpesiksen Itä-Länteen. Kiljunen viihtyy ulkopelissä polttolinjassa, mutta pystyy pelaamaan tarvittaessa myös kopparin tontilla.

”Iiris otti viime kaudella suuria harppauksia pelaajana ja näytti, että pystyy kilpailemaan paikasta Superpesiksessä. Debyytti Tahkossa vierasottelussa Mansea vastaan oli Iiristä parhaimmillaan. Ulkopelissä tuolloin meidän paras pelaajamme ja sisällä meinasi jopa ratkaista ottelun voiton Tahkolle. Iiriksessä on paljon potentiaalia niin sisä- kuin ulkopelissäkin ja on mahtavaa, että pääsemme nyt yhdessä ulosmittaamaan sitä. Töitä on paljon edessä, mutta Iiris on siihen valmis.” Jukka Eronen

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko