Kiteen Pallo -90

29.7.2020

2

-

1

(

6-4
, 4-5
, 3-0

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Sadekelin kamppailu kääntyi Kiteelle supervuorossa

Hyvinkään Tahko kärsi tappion vieraspelissä Kiteen Palloa vastaan lukemin 2-1 (6-4, 4-5, 3-0). Ottelu pelattiin rankassa sateessa ja ratkaisu venyi aina supervuoroon asti.

Ensimmäinen jakso oli tapahtumia täynnä ja johtoasema vaihteli useampaan kertaan. Kitee siirtyi 1-0 johtoon pelin alussa, mutta Tahko vastasi vahvasti. Kalle-Tapio Huusko ja Riku Hokkanen löivät erinomaisilla lyönneillä pallon kakkosjatkeelle pisteen arvoisesti. Kitee vastasi vielä vahvemmin ja tykitti kolmannen aloittavalla 5 juoksua. Kitee laittoi aggressiivisesti merkkiä päälle ja Tahko ei saanut miehiä poltettua. Tämä oli myös lopulta liikaa ja Kitee voitti jakson lukemin 6-4.

Toiselle jaksolle tuli sisuuntunut Tahko ja keltaiset otti hallinnan heti alkuun itselleen.  Tahko siirtyi 2-0 johtoon, kun Huusko jatkoi hyvää lyöntivirettään kahdella kotiutuksella. Jakso eteni tasaisesti 3-3 numeroissa aina kolmanteen vuoropariin saakka, kun Tahko otti lopullisen irtioton. Jere Vikström karkasi ensin harhaheitolla kotiin ja Juha Korhonen löi lukemiksi 3-5. Kitee onnistui lopuksi kavennuksessa, mutta Tahkon ulkopeli kesti loput painostukset.

Ottelun ratkaisu nähtiin supervuoroparissa, kun Kitee löi heti kolme juoksua taululle. Kotijoukkue pääsi palottomaan ajolähtöön lyömään. Kaksi ensimmäistä juoksua syntyi haastopalloilla ja kolmas juoksu tuli epäonnisella kopinnostolla, joka yllätti Tahkon kopparit. Tahkon sisäpeli ei kyennyt tähän vastaamaan, joten ottelun voitto ja kaksi pistettä jäi Kiteelle.

Tahko jatkaa pelejä sunnuntaina, kun Pihkalaan saapuu Koskenkorvan Urheilijat. Ottelu alkaa klo 16:00. Ennakkoliput myy Ticketmaster.

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko