Miehet

Konsta Lehtola ennakoi Tampereella pelattavaa Halli-SM avausta

Konsta Lehtola on pelannut erinomaista ulkopeliä harjoitusotteluissa.

Hyvinkään Tahko aloittaa Halli-SM alkuturnauksensa lauantaina 25.2. Tampereella Manse PP:tä vastaan. Tahkon lohkossa ovat viimevuosien tapaan Manse PP sekä Kouvolan Pallonlyöjät. Manse ja KPL aloittivat alkuturnauksen jo viikko sitten keskinäisellä ottelulla, mikä päättyi kouvolalaisten voittoon lukemin 1-0. Tahko kohtaa Kouvolan Pallonlyöjät 5.3. Imatralla.

Tahkon harjoituskausi on edennyt loistavasti uuden pelinjohtajan Raimo Bragen johdolla. Joukkue pelasi tammikuussa kaksi harjoitusottelua, joista molemmista saavutettiin voittojen lisäksi erinomaista ulkopeliä ja junioreiden esiinmarssia. Hyvinkään Tahkon Konsta Lehtola odottaa Halli-SM avausta innolla hyvin harjoitellun talven jälkeen:

”Viime pelistä on vierähtänyt jo tovi, joten todella hyvä fiilis päästä pelaamaan ja Halli-SM turnaus tuo peleihin vielä oman lisämausteensa. Joukkueen uudistuessa saimme harjoituspeleistä tärkeää kokemusta ja etenkin ulkopelistä saadut kokemukset auttavat kehittämään sitä myös jatkossa. Ulkopelin avulla on hyvä mahdollisuus jatkaa voittojen tiellä. Henkilökohtaisesti treenikausi on mennyt mukavasti ja pystynyt terveenä harjoittelemaan. Painopiste on edelleen omalla kohdallani ulkopelissä ja annetaan Juhien hoitaa lyöminen.”

Juha Niemi on jatkanut hyviä otteita mailan varressa hallipeleissä.

Manse PP on Tahkolle tuttu vastustaja viime kauden välieristä ja joukkueet pelasivat tammikuussa harjoitusottelun, jonka Tahko voitti lopulta 0-1. Manse PP koki viime kauden jälkeen pieniä muutoksia kokoonpanossaan, kun edelliskauden joukkueesta poistuivat Riku Hokkanen, Tuomas Jussila ja Aku Kettunen. Tälle kaudelle pelaajistoon saapui Konsta Hyötyläinen Imatran Pallo-Veikoista ja Severi Piispanen Kankaanpään Mailasta.

”Manse PP on huippujoukkue, jossa on 12 laadukasta pelaajaa kokoonpanossa. Materiaali antaa heille mahdollisuuden pelata sisäpeliä mistä kohdasta vain, joten meidän täytyy olla huolellisia ja muistaa, että vuoro päättyy vasta kolmeen paloon.”

Ottelua voi seurata lauantaina 25.2. klo. 17.00 Ruutu+ suoratoistopalvelun kautta. Ottelua on mahdollista tulla katsomaan paikan päälle Pirkkahalliin, jossa sisäänpääsymaksu.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko