Korhonen jatkaa Tahkossa!

Senni Korhonen on kirjoittanut jatkosopimuksen Hyvinkään Tahkon kanssa ja jatkaa keltapaidoissa näin myös tulevalla kaudella! Korhonen on alkujaan Janakkalan Janan kasvatti ja aloittaa toisen kautensa Hyvinkäällä. Korhonen on tällä kaudella muodostanut väkivahvan duon Tahkon etukentällä yhdessä Sini Mäkelän kanssa.

”Tahkoon jääminen tuntui alusta asti selkeältä. Yleensä uuteen seuraan kotiutuminen ottaa enemmän kuin yhden vuoden. Jos nyt tästä jonnekin lähtisi, tuntuisi, että hommat täällä jäisi pahasti kesken. Potentiaali joukkueessamme on valtava. Täällä homma toimii ja viihdyn! Bussimatkoilla nauru ja laulu raikaa ja läppä lentää. Täällä kaikki saavat olla omia itsejään. Se on joukkueurheilussa todella tärkeää.” Senni Korhonen

Korhonen aloittaa ensi kaudella kuudennen kokonaisen kautensa Superpesiksessä. Läpimurtonsa Superpesis-kartalle Senni teki MansePP:ssä vuonna 2018, kun hän pelasi joukkueen riveissä 24 runkosarjaottelua. Korhonen rikkoi kuluvalla kaudella oman tuotujen juoksujen ennätyksensä runkosarjassa pinkoen kotipesän turviin 22 kertaa. Senni pelasi tällä kaudella runkosarjassa äärimmäisen tärkeää numeron kaksi roolia saatellen kärkietenijää seuraavalle pesälle 82 kertaa.

Tulevalta kaudelta Korhonen odottaa itseltään tasaisempaa suorittamista ja nautinnonhetkiä rakastamansa lajin parissa:

”Vaadin itseltäni tasaisempaa suorittamista illasta toiseen, etenkin sisä-, mutta myös ulkopelissä. Hyvät päivät ovat tällä kaudella olleet hyviä, ja huonot sitten tosi huonoja. Niiden kuilua pitää kaventaa. Sellaisen stepin kun saan otettua pelaajana, tunnen ehkä vihdoin saavuttavani todellisen potentiaalini, joka on mielestäni vielä jäänyt piiloon. Lisäksi aion nauttia pesäpallosta enemmän kuin koskaan, hyvien ystävien kanssa!”

Senni nähdään seuraavan kerran tositoimissa tänään keskiviikkona Tampereella, kun Tahkon Leidit ja MansePP aloittavat puolivälieräsarjan. Perjantaina Leidit kohtaa Pihkalassa Manse PP:n pudotuspelien toisessa osaottelussa. Tuo ottelu alkaa klo 17:30.

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko