Koskenkorvan Urheilijat

15.6.2020

0

-

2

(

2-4
, 4-7

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Kolme pinnaa kotiin Pohjanmaalta!

Hyvinkään Tahko palasi tiistai-illassa voittokantaan kaatamalla Koskenkorvan Urheilijat lukemin 0-2 (2-4, 4-7). Tahkolta nähtiin hyvä kokonaisvaltainen suoritus, joka oli kolmen pinnan takeena.

Ensimmäinen jakso oli tiukkaa vääntöä. KossU otti hyvän startin siirtymällä ensimmäisessä lyöntivuorossa 2-0 johtoon.  Tahko kiri rinnalle toisessa vuoroparissa ja tasoitusjuoksun lyöjänä oli debyyttinsä pelannut Elmo Peltonen. Hän sijoitti loistavan tuppinäpin tyhjään tilaan ja Kalle-Tapio Huusko toi juoksun. Tämä oli myös Elmon uran ensimmäinen lyöty juoksu Superpesiksessä. Jakson ratkaisu nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun Tahko löi kaksi juoksua. Juoksuissa onnistuivat Juha Korhonen sekä Santtu Patova. Keltaisten ulkopeli hoiti loput ja jakso näin 2-4 Tahkolle.

Toinen jakso oli käänteitä täynnä. Tahko aloitti jakson hienosti siirtymällä 1-3 johtoon. KossU kuitenkin nousi hienosti ja Jere Dalhströmin kunnarilla lukemat olivat 4-3. Tahko ei tästä lannistunut, vaan vastasi tähän lyömällä yksittäin pinnoja kotiin. Juoksuissa onnistuivat Santtu Patova, Elmo Peltonen, Kalle-Tapio Huusko sekä Juha Korhonen. Tahkon ulkopeli oli myös tiukkaa ja jakson loppulukemat olivat näin 4-7. Kolme pistettä matkasivat siis Hyvinkäälle.

Tahkon ykköspalkittu Santtu Patova oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen:

”Tänää oli hyvää meininkiä koko joukkoeelta. Usko siihen omaan tekemiseen oli koko ajan mukana pelissä, mikä näky siinä, että molemmilla jaksoilla tultiin rinnalle ja ohi.”

Patova kertoo pitävänsä pelaamisesta ykköskärjessä:

”Tällä hetkellä oma sisäpeli on hyvässä mallissa, kun on päässyt ykköskärjessä pelaamaan. Tulee kokoajan tilannetta ja pääsee olee hyvin pelissä mukana.”

Patova kertoo lopuksi odottavan innolla torstain kotiavausta:

”Kyllähän sitä kotiavausta odotetaan innolla ja toivottavasti tulee paljon katsojia. Pelillisesti toivon meiltä rentoa ja ilosta peliä kuten tänää, niin hyvä tulee.”

Tahko pelaa seuraavan ottelun torstaina Kiteetä vastaan kotona. Osta liput ennakkoon täältä.

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko