Koskenkorvan Urheilijat

12.7.2020

0

-

2

(

0-2
, 7-10

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Kolme pistettä Korvalta | Lammin Säästöpankki -otteluraportti

Hyvinkään Tahko voitti Koskenkorvan Urheilijat tiistai-illan vierasottelussa lukemin 0-2 (0-2, 7-10).  Peli ei välttämättä ollut kaikkein kauneinta tai helpointa, mutta lopputuloksena oli tärkeät kolme pistettä

Ensimmäinen jakso oli ulkopelin hallintaa. Molemmat joukkueet tuli terävästi peliin ja palon paikat hyödynnettiin tehokkaasti. Tahkon Valentin Ikonen johti ulkopeliä teki useita tärkeitä paloja. Tahko sai lopulta tarvittavat juoksut taululle, kun Juha Niemi ja Santtu Patova onnistuivat. Näin jakso keltapaidoille.

Toinen jakso oli ensimmäisen vastakohta ja juoksuja lyötiin liukuhihnalta. Tahko siirtyi ensin 1-8 johtoon, kun Miikka Matikka ja Juha Korhonen kiersivät kunniaa. KossU vastasi tähän vahvasti ja nousi 7-8 tilanteeseen. Lopulta viimeisessä sisävuorossa Tahko sai helpottavat kaksi juoksua, kun ensi Teemu Nurmio kiersi kunniaa tyhjään kenttään ja Valentin Ikonen löi pallon kakkosjatkeelle. Näin jakson loppulukemiksi jäi 7-10 ja kolme pistettä matkaa Hyvinkäälle.

Tahkon seuraava peli on kotona, kun tämän viikon sunnuntaina Kiteen Pallo saapuu Pihkalaan.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki 

 

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko