Kotiotteluiden liput nyt myynnissä!

Kun kotiottelut saadaan viimein käyntiin tällä viikolla, on myös otteluiden yksittäisten lippujen myynti aloitettu. Tahkon peleihin lippuja voi ostaa ennakkoon Ticketmasterista tai portilta. Alla oleellinen tieto kauden 2021 lippukäynnöistä.

Taataksemme turvallisen ottelutapahtuman, rajaamme katsojamäärän puoleen katsomopaikoista. Näin ollen ottelussa on tilaa 1800 katsojalle. Pihkalaa ei ole jaettu lohkoihin vaan kehoitamme ja ohjeistamme katsojia sijoittumaan väljästi. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Mikäli rajoitukset muuttuvat tiedotamme asiasta erikseen.

Tahkon kotiotteluiden liput jaetaan kaudella 2021 kahteen kategoriaan vastustajien perusteella. Tulikuumissa otteluissa vastustajina on Kouvolan Pallonlyöjät, Vimpelin Veto, Joensuun Maila, Manse PP sekä Sotkamon Jymy. Kuumien otteluiden vastustajat ovat Kiteen Pallo, Imatran Pallo-Veikot, Kempeleen Kiri, Haminan Pallo, Pattijoen Urheilijat, Kankaanpään Maila, Koskenkorvan Urheilijat, Siilinjärven Pesis sekä Seinäjoen JymyJussit. Ohessa lippujen hinnat.

Osta liput Ticketmasterista täältä

Hanki liput ennakkoon

Liput ja kausikortit Tahkon miesten Superpesis-otteluihin voit hankkia kätevästi etukäteen TicketMasterista.

Tulikuumat ottelut

Kuumat ottelut

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2021 Hyvinkään Tahko