Kouvolan Pallonlyöjät

23.8.2020

1

-

2

(

0-1
, 9-0
, 0-1

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Tahko otti ison ryöstön Kouvolassa | Lammin Säästöpankki -otteluraportti

Hyvinkään Tahko voitti Kouvolan Pallonlyöjät tiistai-illan kolmannessa puolivälierässä lukemin 1-2 (0-1, 9-0, 0-1) . Ottelu näytti jaksopelin luonteen ja Tahko oli parhaimmillaan ratkaisuhetkillä.

Ensimmäinen jakso oli ulkopelin juhlaa. Tahkon Petteri Alanen pelasi loistavaa peliä ja sai pidettyä Koplan kotiutusyritykset kurissa. Tahkon sisäpelille vaikeuksia Kouvolan etukenttä. Jakson ratkaisijaksi nousi lopulta Santtu Patova, joka löi jälleen kunniaa. Tällä kertaa hän löi kakkoskopparin yli pallon ja samalla syntyi jakson voittojuoksu.

Toinen jakso mentiin täysin kotijoukkueen hallinnassa. Kopla ratkaisi jakson jo heti ensimmäisessä vuoroparissa, kun Janne Kivipelto ja Jasperi Luoma kiersivät kunniaa ja taululle lyötiin 7-0 lukemat. Tahko ei tästä kuitenkaan välittänyt, vaan sai hyvän fokuksen ratkaisevaan supervuoroon.

Supervuorossa Petteri Alanen jatkoi huippuotteita. Ensin hän sai syötyä pois Kouvolan pomput ja lopulta irrotettua takatilanteessa ratkaisevan palon. Näin ollen Tahko pääsi hakemaan voittoa omalla sisävuorolla. Juoksu syntyi lopulta tyylipuhtaasti, kun kärki rakensi tilanteen nollalla palolla ja Valentin Ikonen pääsi hakemaan ratkaisua. Ikonen löi vapaalla lyönnillä painuvan pallon kakkosjatkeelle ja näin Teemu Nurmio kiisi voittojuoksun kotiin.

Voitot on nyt 1-2 Tahkolle ja sarja on katkolla torstain kotiottelussa Tahkolle. Ottelu alkaa Pihkalassa klo 17:30 ja liput myy ennakkoon Lippupiste.  

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko