Miehet

Lauri Vierimaa lopettaa mittavan aktiiviuransa tähän kauteen

Lauri Vierimaa lopettaa mittavan aktiiviuransa lauantain kolmanteen pronssiotteluun. Vierimaa on pelannut Superpesiksen runkosarjassa 371 ottelua ja tuonut huikeat 480 juoksua!

Lauri Vierimaa pelasi superpesisuransa ensimmäisen pelin Tahkossa kaudella 2007 ja kaudella 2022 tämä mittava ura tulee päätökseen. Tahko-kasvatti Vierimaa on pelannut Tahkon superpesisjoukkueessa 15 kautena. Vierimaa on edustanut myös Superissa Kankaanpään Mailaa kaudella 2021. Vierimaa on valittu kolmesti miesten Itä-Länsi -otteluun.

Tämä Tahkon pitkäaikainen kärkipelaaja ja huippuetenijä on iloinen siitä, että pääsee päättämään uransa Pihkalassa. Vierimaa liittyi Tahkon joukkueeseen tänä keväänä juuri ennen kauden alkua:

”Kun kysyttiin keväällä, niin uskoin joukkueen potentiaaliin ja onneksi päätin pelata vielä tämän kesän.”

”Mukava pelata uran viimeinen ottelu nimenomaan Pihkalassa ja joka on vielä ratkaiseva pronssiottelu. Tähän on siis hyvä lopettaa.”

”On ollut hienoa nähdä yleisön nouseminen joukkueen taakse useissa loppukauden peleissä. Oman urani aikana en tälläistä ole ennen pihkalassa kokenut. Nähdään siis lauantaina vielä kerran Pihkalassa!”

Tervetuloa mukaan kannustamaan Tahko voittoon lauantain kolmannessa ratkaisevassa pronssiottelussa ja saattelemaan Käpy mitalin kanssa pesiseläkkeelle. Liput ennakkoon Lippupisteeltä!

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
slogo

© 2022 Hyvinkään Tahko