Manse PP

30.8.2020

2

-

0

(

7-2
, 3-1

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Manse vei ensimmäisen välierän kotonaan | Lammin Säästöpankki -otteluraportti

Hyvinkään Tahko kärsi tappion ensimmäisessä välierässä, kun Manse PP voitti tiistai-illan ottelun lukemin 2-0 (7-2, 3-1). Tahko sai molempiin jaksoihin huonot startit ja lopulta kiri ei lähtenyt tarpeeksi hyvin käyntiin

Ensimmäinen jakso alkoi kotijoukkueen vahvassa hallinnassa. Manse löi kahden vuoroparin jälkeen taululle 6-0 lukemat. Tahko pelasi hermostunutta ulkopeliä ja moni juoksu tuli liian helposti. Mansen ykkösnimi oli Perttu Ruuska, joka löi ensimmäisellä jaksolla neljä juoksua. Tahko sai onnistumisia vasta kolmannessa vuoroparissa, kun Valentin Ikonen ja Juha Korhonen löi juoksut. Tämä oli kuitenkin liian vähän liian myöhään ja jakson loppulukemiksi pelatiin 7-2.

Toinen jakso oli tasaisempaa peliä, kun Tahko paransi ulkona ja sisäpelissä sai rakennettua tilannetta. Kuitenkin kotiutuksissa oli vaikeuksia ja Tahko onnistui vain kerran toisella jaksolla. Manselta nähtiin myös tarvittaessa hyviä koppeja ja näin Tahkon sisäpeli ei lähtenyt kunnolla pyörimään. Lopulta jakso päättyi 3-1 lukemiin ja Manse otti näin ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan.

Sarjan seuraava peli pelataan torstaina 1.9. Pihkalassa. Tervetuloa mukaan kannustamaan Tahko voittoon! Liput ennakkoon Lippupisteeltä. 

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko