Manse PP

3.9.2020

2

-

0

(

5-3
, 7-0

)

Hyvinkään Tahko

Hyvinkään tahko

Manse oli jälleen kotonaan vahvempi | Lammin Säästöpankki -otteluraportti

Hyvinkään Tahko kärsi vierastappion Manselle kolmannessa välierässä lukemin 2-0 (5-3, 7-0). Ensimmäinen jakso meni harmittavasti ohi ja toisella kotijoukkue oli selvästi vahvempi

Ensimmäinen jakso lähti kotijoukkueen hallinnassa käyntiin. Manse hyökkäsi kovaa ja siirtyi heti 3-0 johtoon. Jakso eteni kolmannen tasoittavalle 4-1 lukemissa, kun Tahko aloitti kirin. Juha Niemi onnistui kahdesti kotiuttamalla Jere Vikströmin sekä Kalle-Tapio Huuskon. Tahkolla oli vielä paikkoja tulla tasoihin ja rinnalle ohi, mutta Mansen ulkokenttä kesti paineen. Lopulta jakso päättyi 5-3 lukemiin.

Toinen jakso oli Mansen hallintaa, kun Tahko sisäpeli ei millään lähtenyt käyntiin. Tahkolla oli vaikeuksia rakennella tilanteita ja usein, kun kolmoselle saatiin etenijä oli taululla useampi palo. Jakson ratkaisu nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun Henri Puputti tyhjensi pajatson neljän juoksun arvoisesti. Jakson loppulukemat pelattiin lopulta 7-0 ja näin Manse otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan.

Sarjan voitot on nyt Manselle 2-1 ja finaalipaikka on ensimmäistä kertaa tarjolla neljännessä välierässä, joka pelataan maanantaina Pihkalassa. Tervetuloa kannustamaan Tahko voittoon. Liput ennakkoon Lippupisteeltä.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

 

Otteluraportin tarjoaa
Lammin Säästöpankki

Tilaa tahko-uutiskirje

Tilaamalla meidän uutiskirjeen kuulet Tahkon kuumimmat jutut ja ajankohtaiset uutiset koko pesiskaudelta. Täyttä asiaa – suurella sydämellä!
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille antamasi henkilötiedot, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

© 2022 Hyvinkään Tahko